Bulvár

Garázdák és határsértők rendőrkézen

Garázdák és határsértők rendőrkézen

2013. május 9., csütörtök
Garázdák és határsértők rendőrkézen

Csoportosan elkövetett garázdaság miatt indított büntetőeljárást a rendőrség három csanádpalotai férfi ellen, emellett 89 illegális migráns is fennakadt a határon.

Csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Makói Rendőrkapitányság

K. László, K. József

és

K. István

ellen május 8-án. A megalapozott gyanú szerint a három testvér Csanádpalotán a Szent István utcában szóváltásba keveredett egy helyi lakossal, akit a vita hevében több alkalommal arcon ütöttek és megrugdostak. A Pitvarosi Rendőrőrs egyenruhásai előállították a gyanúsítottakat és büntetőeljárást indítottak ellenük. 17 esetben 89 illegális migráns került rendőrkézre az elmúlt 24 órában Csongrád megye déli határszakaszán. A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai Röszke és Mórahalom térségében fogták el a pakisztáni, algériai, mali, mauritániai, ghánai állampolgárokat. A határsértők nem rendelkeztek személyazonosságot és jogszerű tartózkodást igazoló okmányokkal, ezért idegenrendészeti eljárás indult ellenük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.