Fallabda: országos bajnok a Tisza Squash SE

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

tiszasquashse_ffiAz Alp-Favil Tisza Squash SE felnőtt férfi csapata megnyerte az országos csapatbajnokságot. A szegedi csapat veretlenül utasította maga mögé a 10 csapatos mezőnyt.

Szombaton rendezték a 2012-2013-as Országos Csapatbajnokságot, ahol 46 csapat játékosai léptek pályára a bajnoki címek és a helyezések megszerzéséért. A Hoffmann Péter, Sebők Benedek, Kiss Dániel, Vas Máté, Vas Márton, Baláspiri Dávid, Kerényi Ádám, Henrik Mustonen összeállítású szegedi csapat mindkét meccsén 4-0-ás sikert aratott, így megszerezte a bajnoki aranyérmet.

A hölgyek versenyében is közel álltak a sikerhez a szegediek. Csókási Gabriella az idei magyar egyéni bajnokot verte 3-0 arányban, Hajnal Helga szülés után visszatérve nyert 3-1-re, ugyanakkor Takács Kata és Csókási Eszter egyaránt 3-0-ra kapott ki, így a nagy rivális Go Ahead SC három év után visszahódította a csapatbajnoki aranyat – mindössze egy szetten múlt a szegedi siker.

tiszasquashse_noi

Default thumbnail
Előző sztori

Követte a rablókat, értesítette a rendőröket - elfogás negyedóra alatt

Default thumbnail
Következő sztori

Jelentősen bővíti ügyfélszolgálati hálózatát az EDF Démász Zrt.

Legutóbbi hasonló cikkek