Közélet

Építsen fókákat LEGO-ból a vadasparknak!

Építsen fókákat LEGO-ból a vadasparknak!

2013. május 16., csütörtök
Építsen fókákat LEGO-ból a vadasparknak!
20130508_fokapalyazat

LEGO kockákból készített alkotásokat díjaz a Szegedi Vadaspark, mellyel fókákat és tengeri emlősöket, illetve azok élőhelyét mutatnák be.

A Szegedi Vadaspark pályázatot ír ki több korosztály számára, „A borjúfókák és társaik” – a tengerek emlősei és védelmük címmel. Azok részvételére számítanak, akik LEGO kockákból szívesen készítenek tengeri állatfigurákat (fóka, bálna, delfin, stb.), akár az élőhelyüket, élőlénytársaikat is megjelenítve. Életkori kategóriák: 6 éves korig és 7-11 évesek. A 12-16 évesektől olyan komolyabb alkotást várnak, amelyen a tengeri emlősök védelmére is utalás található. Legfontosabb bírálati szempontok a felismerhetőség, az ötletesség. Előnyt élveznek azok az alkotások, amelyeken a fókán kívül több élőlény is szerepel. Kategóriánként az első három helyezett értékes LEGO és vadaspark nyereményeket kap. Beküldési határidő május 23. 18.00, leadási helyszín a vadaspark pénztára. A pályázóknak meg kell hagyniuk elérhetőségüket, telefonszámukat vagy email címüket, amelyen kiértesíthetik őket, amennyiben helyezést ér el. A pályázat eredményhirdetését és díjkiosztó ünnepségét május 26-án tartjuk a Szegedi Vadaspark Természetvédelmi Oktatóközpontjában, a Gyermeknapi kavalkád rendezvényen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.