Bulvár

Csillagot kap Hollywoodban Olympia Dukakis

Csillagot kap Hollywoodban Olympia Dukakis

2013. május 11., szombat
Csillagot kap Hollywoodban Olympia Dukakis
olympia dukakis

Csillagot kap a hollywoodi Hírességek Sétányán Olympia Dukakis Oscar-díjas amerikai színésznő. A 81 esztendős filmszínésznő a 2498. számot viselő csillagát május 24-én avatják fel.

A ceremónián kollégái,

Diane Ladd

és

Edward Asner

is jelen lesznek.

Olympia Dukakis

1987-ben kapta meg az amerikai filmakadémia Oscar-díját a Holdkórosok című filmben nyújtott alakításáért. Már 57 esztendős volt, de a moziközönség valójában csak ekkor fedezte fel magának, korábban színházi alakításai keltettek feltűnést. A Broadwayn 30 évesen debütált, és több mint 130 off-Brodway produkcióban szerepelt. A Holdkórosok sikere után – amelyben Cher anyját alakította – számos népszerű produkcióban tűnt fel: játszott többek között az Acélmagnóliákban (1989), a Drága papában (1989), a Nicsak, ki beszélben (1989), az Özvegyek klubjában (1993) és a Csendszimfóniában (1995). A színésznő unokatestvére Michael Dukakis volt massachusettsi kormányzónak, egykori demokrata elnökjelöltnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.