/

Biciklit és szeszt loptak Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy biciklitolvajt és egy hipermarketben fülön csípett bolti szarkát fogtak a rendőrök.

Lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás K. Norbert szegedi lakos ellen. A 20 éves férfi május 25-én egy nagy értékű kerékpárral közlekedett Szeged belterületén, amikor észrevette az éppen arra járőröző rendőröket, megijedt, majd hirtelen irányt váltott. Az egyenruhásoknak gyanússá vált K. Norbert zavart viselkedése, utána mentek és igazoltatták a férfit. Ekkor derült fény arra, hogy a szegedi lakos nem a jogos tulajdonosa a kerékpárnak. Kihallgatása során beismerő vallomást tett, és elmondta a rendőröknek, hogy a biciklit ellopta. A gyanúsított ellen őrizetbe vétele mellett folyik a büntetőeljárás.

Egy üveg szeszes italt rejtett kabátja alá egy 25 éves férfi Szeged egyik hipermarketében május 25-én. H. Viktor eltávolította az alkohol áruvédelmi etikettjét, majd fizetés nélkül akart elsétálni a boltból. A biztonsági személyzet észrevette a férfi jogellenes cselekményét és a rendőrök kiérkezéséig feltartóztatta őt. Ellene tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indult szabálysértési eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

Előző sztori

Országszerte megemlékezéseket tartanak a hősök napja alkalmából

Default thumbnail
Következő sztori

Közel 140 határsértőt fogtak

Legutóbbi hasonló cikkek