Közélet

A nép szavával köszönti a szegedi DK Orbánt

A nép szavával köszönti a szegedi DK Orbánt

2013. május 9., csütörtök
A nép szavával köszönti a szegedi DK Orbánt
DK_01_ia

"Mondd meg a Viktornak!!!" - jelszóval egyhónapos kampányt indított a Demokratikus Koalíció szegedi szervezete, melynek során a város több pontján kitelepülve várják a választók véleményét a regnáló kormányról. Az összegyűjtött üzeneteket Orbán Viktor miniszterelnöknek juttatnák el 50. születésnapjára.

Egyhónapos kampányt indít a szegedi DK azzal a céllal, hogy összegyűjtse a választók véleményét a Fidesz eddigi munkájáról. Ennek érdekében májusban három helyszínen települnek ki Szegeden, ahol bárki véleményezheti a kormány eddigi teljesítményét. A kitelepülések mellett e-mailben (monddmegaviktornak@gmail.com) és a Facebookon is várják a véleményeket:

Orosz Gábor

, a párt ügyvezető alelnöke azt mondta, nem fogják szűrni az állásfoglalásokat, dicséretet és kritikát egyaránt hagyhatnak a véleménynyilvánítók. Az összegyűlt üzeneteket

Orbán Viktor

50. születésnapjára (melyet május 31-én ünnepel a miniszterelnök) kívánják átadni a Miniszterelnökségen. Várhatóan egyéb ajándékkal is készülnek, erről azonban nem árultak el részleteket. A Demokratikus Koalíció május 10-én, 14.30-tól a Centrumnál, május 17-én 16 órától a Diófa vendéglőben, május 21-én 14.30-tól ismét a Centrum áruháznál, május 25-én 8.30-tól pedig a Mars téren várja a kormányt véleményezők üzeneteit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.