Bulvár

Virtuális focibajnokság az All In Kupán az Árkádban! (FRISSÜL) + FOTÓK

Virtuális focibajnokság az All In Kupán az Árkádban! (FRISSÜL) + FOTÓK

2013. április 12., péntek
Virtuális focibajnokság az All In Kupán az Árkádban! (FRISSÜL) + FOTÓK
szertarsportbolt_fifa_bajnoksag_06_gm

X-Box FIFA-bajnoksággal indult meg a küzdelem az All In Kupáért az Árkád bevásárlóközpontban! Az All In PartyRadio és a SZEGEDma.hu közös rendezvényén déltől este kilencig mérik össze konzolos focitudásukat a jelentkezők, portálunk élőben jelentkezik a helyszínről!

19.30

A FIFA-mérkőzések mára véget értek, győztest azonban még nem tudtak hirdetni: a legjobb hat játékos holnap, a csocsó-bajnokság kezdete előtt mérkőzhet meg egymással az All In Kupáért!

14.40:

Tizennégy mérkőzéssel a hátuk mögött jó hangulatú brigád szurkol a Szertár Sportboltban.

Bárány Mihály

hét barátjával nevezett a mérkőzésre, mint mondta ők már nem kezdők, házibuli keretein belül többször nekiesnek a FIFA-nak, akad hajnalokig húzódó meccsdömping is. Nemcsak virtuálisan, a valóságban is kergetik a labdát, a baráti körből hárman a makói megye kettes csapatban fociznak, a 93-95-ös korosztályban játszanak. Legnagyobb esélyesnek József barátjukat tartották, aki a kupa nagy meglepetésétől, egy tízéves ifjútól kapott épp ki. Az All In Party rádió rendezvényére nevesebb szegedi sportolók látogatnak majd el a délután folyamán.

13.30:

Péntek délutántól az X-Box játékkonzolt izzítottuk be, melyen már lepörögtek az első meccsek. Negyvennyolcan jelentkeztek a virtuális labdazsonglőrködésre - tudtuk meg Karsai Norbertől, a rendezvény egyik szervezőjétől. A meccsek egyenes kieséses alapon működnek. Minden játékos négyperces menetekben mérheti össze tudását a másikkal, végül a döntőben jutott három játékos körmérkőzés játszik. 10-15 résztvevő folyamatosan a boltban van, akik figyelik a meccseket is. Veszíteni senki sem fog, ugyanis a regisztráció egy ingyenes belépőt is ér a péntek esti Retro Discoba. A holnapi csocsó-bajnokságra ma este nyolcig lehet jelentkezni a helyszínen, a Szertár Soprtboltban

Korábban írtuk:

Az All In PartyRadio és a SZEGEDma.hu hírportál közös, kétnapos bajnokságán keresi Szeged legjobb csocsó játékosait és FIFA gémereit. Az Árkád bevásárlóközpontban déltől indult a küzdelem az All In Kupáért, ahol az ingyenes nevezés mellett értékes nyeremények: serleg, focilabda, vásárlási utalvány, két hónapos bulibérlet és italkupon várja a legügyesebb digitális- és csocsólabda-zsonglőröket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.