Bulvár

Vásárhelyen és Tömörkényen is lopják a fát

Vásárhelyen és Tömörkényen is lopják a fát

2013. április 9., kedd
Vásárhelyen és Tömörkényen is lopják a fát

Lakossági bejelentés alapján fogtak el egy fatolvajt a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság járőrei 2013. április 8-án délután. Tömörkényen kötegelt fenyő fűrészárut loptak egy tanyáról - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

A hódmezővásárhelyi Kutasi útról érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi kerékpárján élőfát és hajópadlót szállít. A helyszínre érkező rendőrök elszámoltatták a 62 éves vásárhelyi férfit. Kiderült, hogy a fákat egy közeli ingatlan udvarában vágta ki, majd biciklijével haza akarta vinni. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt gyorsított eljárásban bíróság elé állította a férfit, akit 2013. április 9-én - előéletére is figyelemmel - 20 nap elzárással sújtott a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság.

Tanyáról vitték el a kötegelt fenyőt

Elfogta és őrizetbe vette a Csongrádi Rendőrkapitányság azt a 22 éves felgyői fiatalembert, aki kötegelt fenyő fűrészárut lopott egy tömörkényi tanyáról. A csongrádi rendőröket a tanya tulajdonosa értesítette arról, hogy mintegy 100 db kötegelt fenyő fűrészárut loptak el tőle. A nyomozók néhány órán belül megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével S. András felgyői fiatalember gyanúsítható megalapozottan, akit el is fogtak. A házkutatások során több fadarabot is lefoglaltak a rendőrök. Az ügyben lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A Csongrádi Rendőrkapitányság S. Andrást őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.