/

Vádemelési javaslat a mártélyi fegyveres rablásban

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Befejezte a nyomozást a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a március 25-én Mártélyon történt fegyveres rablás ügyében.

Mint ismert, március 25-én 12 óra 55 perckor egy férfi arcát eltakarva bement a mártélyi Fő utcán lévő takarékszövetkezetbe, ahol egy fegyverutánzattal a napi bevételt követelte. Miután megkapta a pénzt, kiszaladt az utcára, ahol két mártélyi lakos elfogta és visszatartotta a rendőrök kiérkezéséig. A rablás során senki sem sérült meg. A két férfi fellépésének köszönhetően a rablással okozott kár megtérült.

A két állampolgárt kiemelkedően bátor helytállásuk és önzetlen segítségnyújtásuk elismeréseként Papp Károly vezérőrnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője elismerésben részesítette.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a fegyveresen elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt K. Tibor 49 éves szegedi lakos ellen folytatott nyomozást időközben befejezte, és az ügy iratait vádemelési javaslattal a Csongrád Megyei Főügyészségnek megküldi.

Default thumbnail
Előző sztori

Sok a panasz a közműcégekre

Default thumbnail
Következő sztori

Rendhagyó irodalomóra a költészet napján az Emlékpontban

Legutóbbi hasonló cikkek