Sport

Salakmotor: az időjárás miatt tolódik a versenyidény

Salakmotor: az időjárás miatt tolódik a versenyidény

2013. április 8., hétfő
Salakmotor: az időjárás miatt tolódik a versenyidény

A rossz időjárási körülmények a salakmotorpályát sem kímélik. Ahogyan az elmúlt hetekben több kültéri rendezvényt, így az áprilisi salakversenynaptárt is "átrendezte" a rengeteg csapadék, ezzel együtt a felázott talaj.

A mórahalmi Béróhögyi Sportközpontban már minden készen állt egy idénynyitó futam megrendezésére, ám a szervezők a versenyigazgatóság bevonásával a pályabejárást követően úgy döntöttek, hogy az erre a hónapra kiírt Polgármester Kupa nemzetközi meghívásos és egyben két csapatos versenynek új időpontot keres. "Nem vagyunk elkeseredve, csak egy kicsit bosszantó, hogy az időjárási körülmények miatt még nem vághatunk neki Mórahalmon a 2013-as salak idénynek - mondta Nagy Róbert főszervező. Az előkészületekben jól haladtunk, minden rendben zajlott, csak a nap mostanában elfelejtett kisütni. Az április 13-ra kiírt Polgármester Kupa nem marad el, csak másik időpontban lesz. Biztos vagyok benne, hogy a júniusi négycsapatos versenyünket már meg tudjuk rendezni, közben pedig mindent megteszünk azért, hogy az edzések és edzőtáborok mellett a következő hetekben a publikum láthasson versenyeket az oválon" - tette hozzá

Nagy Róbert

. Az idei programtervezet szerint a következő nemzetközi versenyt június 22-én rendezik Mórahalmon, ahol egy négycsapatos salakmotor viadal keretein belül, Magyarország, Ausztria, Csehország és Szlovákia legjobbjai csapnak majd össze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.