Bulvár

Rendőrgázolás: A vád előkészítésén dolgozik az ügyészség

Rendőrgázolás: A vád előkészítésén dolgozik az ügyészség

2013. április 10., szerda
Rendőrgázolás: A vád előkészítésén dolgozik az ügyészség

A Központi Nyomozó Főügyészség szegedi regionális osztálya szerdán iratismertetéssel befejezte a nyomozást a sajtóban hummeres gázolóként emlegetett osztrák férfi ügyében.

Fazekas Géza

ügyészségi szóvivő ezt szerdán, más témában tartott sajtótájékoztatón közölte, hozzátéve: csütörtöktől az úgynevezett vádelőkészítő szakaszba fordul az eljárás, amely során az ügyészségnek harminc napja van a vádemelésre. A Szegedi Törvényszék március végén április 12-ig hosszabbította meg annak a 34 esztendős osztrák férfinak az előzetes letartóztatását, aki a gyanú szerint tavaly október 11-én Apátfalván Hummer típusú terepjárójával szándékosan elgázolt egy rendőrt. Az osztrák férfi ellen hivatalos személy ellen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A férfi korábban 28 alkalommal került összetűzésbe a törvénnyel, egyebek mellett hivatalos személy elleni erőszak és fegyveres rablás miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.