Bulvár

Lefizette volna a rendőröket az autós Makón

Lefizette volna a rendőröket az autós Makón

2013. április 23., kedd
Lefizette volna a rendőröket az autós Makón

Pénzt ajánlott az intézkedő rendőröknek egy román férfi Makón, ha eltekintenek a bírságtól - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

A makói elkerülő úton állítottak meg a rendőrök egy román mikrobuszt 2013. április 22-én délután. A rendőrök közölték, hogy bírságot szabnak ki, mert senki nem használta a biztonsági övét, illetve egy négy éves gyermeket biztonsági gyermekülés nélkül szállítottak. A 27 éves román sofőr ekkor odalépett az egyenruhásokhoz és pénzt ajánlott nekik, ha eltekintenek az intézkedéstől. A rendőrök ezt visszautasították, mire a férfi ismélten megpróbálta átnyújtani a pénzt. A járőrök a férfit előállították. Ellene vesztegetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Szegedi Nyomozó Ügyészségen őrizetbe vétele mellett - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.