Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Szabó Klaudia

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szabo-Klaudia (1)Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadióban, és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Komáromból jött Szegedre tanulni mai Jó Arcunk, Szabó Klaudia. Két éve él a napfény városában, eleinte furcsa volt számára, de mára nagyon megkedvelte Csongrád megye székhelyét. Ritkán jár haza, jobban szeret itt, mert pezseg az élet. Egyedül a családja és a komáromi barátai hiányoznak neki. Jelenleg másodéves hallgatója a Szegedi Tudományegyetemnek. A Juhász Gyula Pedagógusképző Kar rekreáció és egészségfejlesztés szakára jár. Ez szabadidő-szervezést és életmódtanács-adást jelent, ami tetszik neki, és szívesen elhelyezkedne a jövőben ezen a területen.

A 21 éves lány régen ritmikus sportgimnasztikázott, versenyekre is jártak a csapatukkal. Általában a 3. helyet érték el a legtöbb versenyen, kivéve az országos bajnokságon, azon a 4. helyezést szerezték meg. Miután végeztek a gimiben, utána feloszlottak, amit sajnál, mert nagyon szerette. Viszont a sport megmaradt neki hobbinak. Több mindent is csinál, szeret például korcsolyázni, floorballozni.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Szabadidejét a barátaival tölti vagy internetezik. Sűrűn szokott filmezni, a legutolsó, amit látott, az A burok, amit kissé unalmasnak és vontatottnak tartott. Kedvenc filmjei közé tartozik az Eredet és a Viharsziget. Az ilyen elgondolkodtató filmek jönnek be neki a legjobban. Olvasni is szeret, de nem regényeket, hanem inkább pszichológiai témájú könyveket, és rendszeresen “fogyaszt” tudományos magazinokat is, mint például a 3. Évezred. Bulizni inkább koncertekre szokott járni, imádja a fesztiválokat, de azért megfordul a szegedi szórakozóhelyeken is, mint a legtöbb egyetemista. Általában a JATE Klubba megy barátaival. Komáromban ritkán partizik, ha mégis elmennek az ottani ismerőseivel, akkor is inkább Győrbe ruccannak, át és ott buliznak.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):
• Pendulum
• The Prodigy
• Linkin Park
• Muse
• Justin Timberlake

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Előző sztori

Versenytánc: bronzérmes szentesi páros Ungváron

Következő sztori

Labdarúgás: a kedd-szerda teljes megyei programja + TABELLÁK