ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Kossuth Lajos

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Kossuth Lajos

2013. április 1., hétfő
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Kossuth Lajos

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadio-ban és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Április 1-je alkalmából egy igazi "Nagy Arcot" állítottunk diktafon elé a Klauzál téren.

Kossuth Lajost

valójában senkinek sem kell bemutatni, tehetséges ügyvédként indult, kolerabiztosként nem elhanyagolható menedzsment és egészségügyi ismeretekre is szert tett. Félelmetes tollforgató, vezér alkatát vezércikkei is tükrözik - jóllehet korábbi, országgyűlési tudósításokat tartalmazó blogját betiltották. A magyar divatot kedveli, bizonyára már csak osztrák ellenlábasai bosszantása miatt is. Szabadidejében szívesen szervez forradalmat, de csak is a legnemesebb szándékkal. E hobbijáért

Széchenyi István

gyakran kritizálja. Kormányzói erényeket is csillogtat, és a szavát készpénznek (bankónak) lehet venni. Barátai csak a "magyarok Mózesének" hívják. Szerénységét mi sem mutatja jobban, mint hogy az All In PartyRadio műsorában nem a Kossuth-nótát, hanem a Rákóczi-indulót jelölte meg kedvenc számaként. A rádiót jónak tartja, bár bevallotta, a róla elnevezett médium még inkább imponál neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.