Bulvár

Hamisított műtrágyát találtak Mórahalmon

Hamisított műtrágyát találtak Mórahalmon

2013. április 16., kedd
Hamisított műtrágyát találtak Mórahalmon
GVoszt2

Egy illegális műtrágya gyártó üzemre csaptak le a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztályának nyomozói a Csongrád Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Igazgatóságával együttműködve április 14-én Mórahalmon.

A hamisítás elleni nyomozócsoport a közben érte tetten a 41 éves

R. Zoltánt

és a 21 éves

R. Gábort

, miközben olyan jellegzetes külsejű csomagokba pakolták a műtrágyát, amit az egyik ismert lengyel versenytársuk használ. Ezek mellett a rendőrök 57 darab egyenként 25 kg-os kiszerelésű, már szállításra váró zsákot találtak a tanyán. Az egyik gyanúsított egy olyan gazdasági társaságban rendelkezik érdekeltséggel, amely egy vegyi boltot üzemeltet. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a két férfi ellen áru hamis megjelölése bűntettének megalapozott gyanúja miatt tett feljelentést a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél- Alföldi Regionális Bűnügyi Igazgatóságán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.