Közélet

Gázolaj szivárgott a szegedi rendező pályaudvaron

Gázolaj szivárgott a szegedi rendező pályaudvaron

2013. április 18., csütörtök
Gázolaj szivárgott a szegedi rendező pályaudvaron

Sándorfalván tűzeset, Vásárhelyen meghibásodott vízcső, Apátfalván pedig átvágott gázvezeték miatt riasztották a tűzoltóság munkatársai.

Délelőtt utólag jelentették főügyeletre, hogy Sándorfalván, az Úttörő utcában a gáztűzhelyen felejtett olaj kapott lángra, amely a tűzhely mellett a páraelszívót és a konyhai szekrényt is károsította. A tüzet az ott lakók oltották el. Kiszomborról szintén utólag jelentették, hogy a páraelszívó a készülék zárlata miatt gyulladt ki, a tűz átterjedt a gáztűzhelyre és a szőnyegre is, a lakók a lángokat megfékezték. Délben Hódmezővásárhelyen, a Lehel utca egyik lakásában a vízcső meghibásodott, és a kifolyó víz a lakás alatti másik lakásba és a földszinti üzletbe is lefolyt. Délután Apátfalván, a Nagyköz utcában egy földmunkagép egy 90 milliméter átmérőjű, három bár középnyomású gázvezetéket átvágott. Négy lakóházat és egy vendéglátó egységet ürítettek ki egységeink, amely összesen 17 főt érintett, a gázszolgáltató a vezetéket lezárta. Reggel a szegedi rendező pályaudvaron egy vasúti tartálykocsiból a leeresztő szerelvénynél két-három liter gázolaj folyt ki. Forrás:

Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.