Gázolaj szivárgott a szegedi rendező pályaudvaron

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Sándorfalván tűzeset, Vásárhelyen meghibásodott vízcső, Apátfalván pedig átvágott gázvezeték miatt riasztották a tűzoltóság munkatársai.

Délelőtt utólag jelentették főügyeletre, hogy Sándorfalván, az Úttörő utcában a gáztűzhelyen felejtett olaj kapott lángra, amely a tűzhely mellett a páraelszívót és a konyhai szekrényt is károsította. A tüzet az ott lakók oltották el. Kiszomborról szintén utólag jelentették, hogy a páraelszívó a készülék zárlata miatt gyulladt ki, a tűz átterjedt a gáztűzhelyre és a szőnyegre is, a lakók a lángokat megfékezték.

Délben Hódmezővásárhelyen, a Lehel utca egyik lakásában a vízcső meghibásodott, és a kifolyó víz a lakás alatti másik lakásba és a földszinti üzletbe is lefolyt. Délután Apátfalván, a Nagyköz utcában egy földmunkagép egy 90 milliméter átmérőjű, három bár középnyomású gázvezetéket átvágott. Négy lakóházat és egy vendéglátó egységet ürítettek ki egységeink, amely összesen 17 főt érintett, a gázszolgáltató a vezetéket lezárta.

Reggel a szegedi rendező pályaudvaron egy vasúti tartálykocsiból a leeresztő szerelvénynél két-három liter gázolaj folyt ki.

Forrás: Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Előző sztori

Vadaspark Lakópark: A forgalom kitiltása jelentene valódi megoldást + FOTÓK

Következő sztori

Nem tartozik hárommillióval a Győr Szegednek Janicsért (FRISSÍTVE)