Buzánszky Jenő is jobbulást kívánt Bubori Kornélnak

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

buzanszkyjeno_bubori_01_iaBubori Kornélt, a Tápé közelmúltban súlyos térdsérülést szenvedett focistáját Buzánszky Jenő, az Aranycsapat legendás hátvédje is meglátogatta.

A közelmúltban már hazaengedték a kórházból Bubori Kornélt, a megyei I. osztályban szereplő Tápé ESK ínszalagszakadást szenvedett labdarúgóját, a KÉSZ Labdarúgó Akadémia egyik utánpótlás edzőjét. Az Algyő elleni 3-1-es győztes mérkőzésen elszenvedett sérülése miatt több hónapos kihagyás elé néző sportolót szerda délelőtti kötözése előtt látogatta meg Varga Mihály, a KÉSZ Holding igazgatóságának elnöke, valamint Buzánszky Jenő, a Nemzet Sportolója is az SZTE Traumatológiai Klinikáján. Az Aranycsapat május elején 88. életévét betöltő tagja, a KÉSZ Labdarúgó-akadémia védnöke egyébként kisebb késéssel érkezett az M5-ös autópályán történt baleset miatt.

Az egykori kiváló hátvéd hosszasan elbeszélgetett a tápéiak NB II-t is megjárt támadójával. Mint a 26 esztendős labdarúgó elárulta, miután az egész bal lábát rögzítő gipszet, valamint a felkerülő rögzítő hevedereket is eltávolítják, kezdődhet a rehabilitáció, ugyanakkor a térdműtét során behelyezett fémlap kivétele után derül majd ki, megsérült-e keresztszalagja is. Ha igen, akkor az egyébként is több mint egy évre jósolt felépülési idő további hónapokkal hosszabbodhat meg. “Feküdnöm és pihennem kell, sokat olvasok, tanulok, tévézek, internetezek” – számolt be hétköznapjairól a csatár. “Az esték és az éjszakák a nehezebbek, nem nagyon tudok aludni, mert nem mozdíthatom a lábam, így aztán altatókat is szednem kell” – tette hozzá.

Mint elhangzott, a SegítőKÉSZ Alapítvány – amely a KÉSZ cégcsoport alkalmazottainak nyújt anyagi segítséget baleset és egészségkárosodás esetén – a rehabilitáció idejére anyagi támogatást, egyszeri 200 000 forintos gyorssegélyt nyújt a munkájától és bevételeitől átmenetileg eleső labdarúgónak.

Default thumbnail
Előző sztori

Te felvennél nyálból készült ruhát?

Következő sztori

Kivégezte újszegedi energiavámpírját az SZTE + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek