Sport

Buzánszky Jenő is jobbulást kívánt Bubori Kornélnak

Buzánszky Jenő is jobbulást kívánt Bubori Kornélnak

2013. április 24., szerda
Buzánszky Jenő is jobbulást kívánt Bubori Kornélnak
buzanszkyjeno_bubori_01_ia

Bubori Kornélt, a Tápé közelmúltban súlyos térdsérülést szenvedett focistáját Buzánszky Jenő, az Aranycsapat legendás hátvédje is meglátogatta.

A közelmúltban már hazaengedték a kórházból

Bubori Kornélt

, a megyei I. osztályban szereplő Tápé ESK ínszalagszakadást szenvedett labdarúgóját, a KÉSZ Labdarúgó Akadémia egyik utánpótlás edzőjét. Az

Algyő elleni 3-1-es győztes mérkőzésen

elszenvedett sérülése miatt több hónapos kihagyás elé néző sportolót szerda délelőtti kötözése előtt látogatta meg

Varga Mihály

, a KÉSZ Holding igazgatóságának elnöke, valamint

Buzánszky Jenő

, a Nemzet Sportolója is az SZTE Traumatológiai Klinikáján. Az Aranycsapat május elején 88. életévét betöltő tagja, a KÉSZ Labdarúgó-akadémia védnöke egyébként kisebb késéssel érkezett

az M5-ös autópályán

történt baleset miatt. Az egykori kiváló hátvéd hosszasan elbeszélgetett a tápéiak NB II-t is megjárt támadójával. Mint a 26 esztendős labdarúgó elárulta, miután az egész bal lábát rögzítő gipszet, valamint a felkerülő rögzítő hevedereket is eltávolítják, kezdődhet a rehabilitáció, ugyanakkor a térdműtét során behelyezett fémlap kivétele után derül majd ki, megsérült-e keresztszalagja is. Ha igen, akkor az egyébként is több mint egy évre jósolt felépülési idő további hónapokkal hosszabbodhat meg. "Feküdnöm és pihennem kell, sokat olvasok, tanulok, tévézek, internetezek" - számolt be hétköznapjairól a csatár. "Az esték és az éjszakák a nehezebbek, nem nagyon tudok aludni, mert nem mozdíthatom a lábam, így aztán altatókat is szednem kell" - tette hozzá. Mint elhangzott, a SegítőKÉSZ Alapítvány - amely a KÉSZ cégcsoport alkalmazottainak nyújt anyagi segítséget baleset és egészségkárosodás esetén - a rehabilitáció idejére anyagi támogatást, egyszeri 200 000 forintos gyorssegélyt nyújt a munkájától és bevételeitől átmenetileg eleső labdarúgónak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.