Közélet

Brutális támadás érte Páva Zsolt pécsi polgármester lányát

Brutális támadás érte Páva Zsolt pécsi polgármester lányát

2013. április 5., péntek
Brutális támadás érte Páva Zsolt pécsi polgármester lányát

A pécsi polgármester lányát hajnalban érte a szexuális célú támadás. Sikerült védekeznie, de orr- és arccsontja eltört. Úgy tudjuk, több támadó volt, és rendőrségi elfogás is történt - írja a Bama hírportál.

Páva Zsolt

lánya egy egyetemi rendezvényről tartott hazafelé hajnalban, amikor szexuális zaklatás szándékával támadták meg - olvasható a

Bama.hu hírportálon

. A pécsi polgármester 20 éves gyermeke védekezett, így megakadályozta „a legrosszabbat, ami nővel történhet”, azonban súlyosan megsérült. Arc- és orrcsontja eltört, teste több pontján is zúzódást szenvedett, ruháit szétszaggatták. A Dunántúli Napló információi szerint nem egy, hanem három férfi vett részt a támadásban. Úgy tudjuk, a támadók az alagúttól követték Páva Zsolt kisebbik lányát, egy útba eső szálloda biztonsági kameráján ez látható is. A súlyos bántalmazás néhány száz méterrel távolabb, a Szőlő utcában történt. Értesülésünk szerint a rendőrség el is fogta a tettest vagy tetteseket. A brutális esettel kapcsolatban Páva Zsolt az alábbi sajtóközleményt adta ki (még a tettes elfogása előtt).

Brutális támadás érte a lányomat

Mára virradó hajnalban brutális támadás érte a 20 éves kislányomat Pécsett. Barátaival szórakozott egy egyetemi rendezvényen, majd onnan indult haza gyalog, a belvároson keresztül. Az úton egy férfi követte, próbált vele szóba elegyedni, de ez nem sikerült. Majd ezt követően szexuális zaklatás szándékával megtámadta a lányomat, aki szerencsére képes volt védekezni, így sikerült megakadályoznia a legrosszabbat, ami egy nővel történhet. Védekezés közben azonban nagyon súlyosan megsérült. A támadó eltörte az arccsontját, az orrát, szétszaggatta a ruháit, testén számos zúzódás található. Jelenleg is kórházi ápolásra szorul. Bízom abban, hogy a rendőrség mielőbb kézre keríti az elkövetőt azért, hogy más lányával, gyermekével ne fordulhasson elő ugyanez, ne követhessen el újabb bűncselekményeket az illető. A lányom személyes kérését tiszteletben tartva tájékoztatom a média képviselőit, hogy a családunk most először és utoljára nyilatkozott ebben a megrázó témában, innentől arra koncentrálunk, hogy minél előbb felépüljön a lányom testben és lélekben is. Egyúttal arra kérek minden újságírót, tanúsítson önmérsékletet, hagyja, hogy gyermekünk a média jelenléte nélkül gyógyulhasson. Mint édesapa, arra kérem Önöket, ne a "szenzációt" keressék ebben az ügyben, hanem az emberséget, amelyre most gyermekemnek a legnagyobb szüksége van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.