A SZVSE-pályán kezdik a tavaszt a veterán-labdarúgók + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

melegitó  2Tavasszal is folytatódik a veterán-labdarúgók Dél-Kelet Régió bajnoksága. A sorsolással és a programmal kapcsolatban Dudás Tivadar regionális koordinátor tájékoztatta a SZEGEDma.hu-t.

Szegeden kezdik meg a tavaszi idényt a veterán-labdarúgók a Dél-Kelet Régió bajnokságában, szombaton délelőtt a SZVSE-pályán kerül sor három mérkőzésre a Szeged, a Kecskemét és a Békéscsaba csapatai között. Ezzel kapcsolatban tartottak szerdán sajtótájékoztatót a Szeged Étteremben, ahol az MLSZ Csongrád Megyei Igazgatósága nevében Nógrádi Tibor 18 garnitúra melegítőt adott át a szegedi együttesnek. A sportvezető kiemelte, az igazgatóság ezzel az ajándékkal kívánta segíteni az alakulatot, s kifejezni, hogy a veterán-labdarúgás támogatása is rendkívül fontos célja. Nógrádi Tibor hangsúlyozta, a futball óvodáskortól kezdve az egész életen át űzhető, amit a Tisza-parti gárda működése is bizonyít. Sok sikert kívánt nekik a tavaszi szezonhoz. A melegítőket Dudás Tivadar csapatvezető vette át.

Veteránbajnokság, Dél-Kelet Régió, a tavaszi program:

Április 20. (szombat), Szeged, SZVSE-stadion:

9.00: Szeged – Kecskemét
9.50: Szeged – Békéscsaba
10.40: Kecskemét – Békéscsaba

Május 11. (szombat), Békéscsaba, Kórház utcai stadion:

9.00: Békéscsaba – Szeged
9.50: Békéscsaba – Kecskemét
10.40: Kecskemét – Szeged

Június 1. (szombat), Kecskemét, Széktói stadion:

9.00: Kecskemét – Szeged
9.50: Kecskemét – Békéscsaba
10.40: Békéscsaba – Szeged

no images were found

Előző sztori

Vásárhelyen indult útjára a Harcos

Következő sztori

Árvízhelyzetről, Csillagbörtönről, fogyasztóvédelemről, parfümökről a Telinen