Zenés pódiumest hagyományról az IH Rendezvényközpontban

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Dés András ütős, Dés László fúvós-zeneszerző és Grecsó Krisztián író az IH rendezvényközpontban tart mesélős, zenés pódiumestet március 27-én, szerda este hét órától.

Bárcsak az a régi rézmozsár beszélni tudna! Ugye néha önnek is jólesne hallani, mit mondana. Kívánta már szóra bírni a régi időket: a nagymama alumínium kanalát, azt a kővé száradt utolsó üveg szilvalekvárt?

Dés András ütős, Dés László fúvós-zeneszerző és Grecsó Krisztián író zenés pódiumestjén mesélnek a régi almáriumok, édes-bús történetek kerülnek elő. Az író anekdotázik és olvas, a muzsikosok pedig, apa és fia, a színpadon írnak zenét a megelevenedett mesékhez. Tartalmas, mégis könnyed szórakozás, egy est a hallgatásról, identitásról és a régi idők szerelmeiről – március 27-én, szerda este hét órától az IH Rendezvényközpont színpadán!

Jegyár:

elővételben 2.500,-Ft
a koncert napján 2.900,-Ft.
Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban, a Belvárosi moziban és a Ticketportal országos hálózatában (www.ticketportal.hu)

Előző sztori

Deutsch Tamás: Technokrata felfogással nem lábalunk ki a válságból

Default thumbnail
Következő sztori

Orbán: nem lehet megoldani április végéig az önkényuralmi jelképek problémáját

Legutóbbi hasonló cikkek