Kultúra

Zenés pódiumest hagyományról az IH Rendezvényközpontban

Zenés pódiumest hagyományról az IH Rendezvényközpontban

2013. március 22., péntek
Zenés pódiumest hagyományról az IH Rendezvényközpontban

Dés András ütős, Dés László fúvós-zeneszerző és Grecsó Krisztián író az IH rendezvényközpontban tart mesélős, zenés pódiumestet március 27-én, szerda este hét órától.

Bárcsak az a régi rézmozsár beszélni tudna! Ugye néha önnek is jólesne hallani, mit mondana. Kívánta már szóra bírni a régi időket: a nagymama alumínium kanalát, azt a kővé száradt utolsó üveg szilvalekvárt?

Dés András

ütős,

Dés László

fúvós-zeneszerző és

Grecsó Krisztián

író zenés pódiumestjén mesélnek a régi almáriumok, édes-bús történetek kerülnek elő. Az író anekdotázik és olvas, a muzsikosok pedig, apa és fia, a színpadon írnak zenét a megelevenedett mesékhez. Tartalmas, mégis könnyed szórakozás, egy est a hallgatásról, identitásról és a régi idők szerelmeiről - március 27-én, szerda este hét órától az IH Rendezvényközpont színpadán!

Jegyár:

elővételben 2.500,-Ft a koncert napján 2.900,-Ft. Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban, a Belvárosi moziban és a Ticketportal országos hálózatában (www.ticketportal.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.