Bulvár

Újabb parkolók szűnhetnek meg Szeged belvárosában? + FOTÓK

Újabb parkolók szűnhetnek meg Szeged belvárosában? + FOTÓK

2013. március 22., péntek
Újabb parkolók szűnhetnek meg Szeged belvárosában? + FOTÓK

Szerda délelőtt a tűzoltóság mentési szimulációja kisebbfajta forgalmi akadályba ütközött a Somogyi utcában - az ott parkoló autók eltávolításával tudtak csak a járművek közlekedni.

Szerda délelőtt a Somogyi utcában újonnan épült Art Hotel előtt több tűzoltóautó is megjelent - szerencsére nem éles helyzethez riasztották őket, a szálloda átadása előtti mentési gyakorlatot végeztek a tűzoltóság emberei Szent Flórián oltalmának felügyelete alatt. A kosaras autó viszont nem tudott befordulni a szálloda, és a Somogyi könyvtár közötti területre - a "képzeletbeli" tűz éppen ott keletkezett - az ott parkoló autóktól. Két autó(s)t kellett a helyszínről eltávolítani, hogy a behajtási művelet roncsolódás nélkül kivitelezhető legyen. Az akció során két kérdés is felmerül. Vajon az ott parkoló autók szabályosan foglalták e a területet, és ha igen, milyen hivatalos intézkedés fog történni az elkövetkező napokban a Somogyi utcában való parkolást illetően?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.