Szegeden rajtol az ülőröplabda-bajnokság az Ülő Bikákkal

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szombat délelőtt 9.30-tól rendezik az ülőröplabda-bajnok ság 1. fordulóját az SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskolájának tornatermében.

A bajnokság mezőnye színes képet mutat, hiszen a hazai csapőatok mellett nevezett a szegedi Csakazért SE délvidéki testvércsapata, a kikindai OKI Feniks, valamint itt szerepel a magyar női válogatott is, amely a nemzetközi színtéren való szereplést célozza. A mezőnyből kétségkívül a Nyíregyháza csapata emelkedik ki, ugyanakkor a délvidéki vendégek is komoly játékerőt képviselnek, míg a hazai Csakazért SE egysége is ismét soraiban tudhatja legnagyobb erősségét, a korábbi röplabdázó Péterfy Tibort. Igazi sportcsemegének számító, izgalmas meccsekre lehet tehát számítani a tornarendszerben zajló bajnokság szegedi állomásának meccsein az SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskolájának (Szeged, Boldogasszony sgt. 8.) csarnokában. A forduló délelőtt 9.30-tól rajtol a hazai Csakazért SE és a Feniks mérkőzésével.

A 2013-as 1. bajnoki forduló (március 23., Szeged, kezdés: 9.30) műsora:
Csakazért SE (Szeged) – OKI Feniks (Kikinda)
Piremon SE (Nyíregyháza) – Magyar női válogatott (Budapest)
Csakazért SE (Szeged) – Piremon SE (Nyíregyháza)
Magyar női válogatott (Budapest) – OKI Feniks (Kikinda)
Piremon SE (Nyíregyháza) – OKI Feniks (Kikinda)
Csakazért SE (Szeged) – Magyar női válogatott (Budapest)

Előző sztori

Újabb parkolók szűnhetnek meg Szeged belvárosában? + FOTÓK

Következő sztori

Hódmezővásárhely is csatlakozik a “Föld Órája” akcióhoz