Közélet

Nem várható jelentős csapadék

Nem várható jelentős csapadék

2013. március 26., kedd
Nem várható jelentős csapadék

Beavatkozást igénylő esemény nem történt az elmúlt két órában Csongrád megye területén. A meteorológiai szolgálat tájékoztatása szerint a hószállingózás, havas eső várható kisebb mennyiségben az éjszaka folyamán.

Erős széllökésekre sem lehet számítani, így hóátfúvások kialakulása sem valószínűsíthető a megye területén. Az Országos Meteorológiai Szolgálat prognózisa szerint szerdán túlnyomóan borult lesz az ég, a nyugati és a déli országrészben vékonyodik el a felhőzet. Kezdetben még többfelé, majd egyre inkább az északi és keleti országrészben számíthatunk további ismétlődő, váltakozó intenzitású havazásra. Eleinte helyenként megélénkül az északi, északkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0, -5 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1, +4 fok között várható. Tovább folytatódik az országos havazás, amelynek súlypontja a szerda reggeli órákra az északkeleti országrészre helyeződik. Mostantól a szerda reggeli órákig az országban még 3-10 cm hó valószínű. Szerdán az éjféli órákig már csak az ország északkeleti felében valószínű számottevő megmaradó hó (általában lepel-5 cm, északkeleti határ közelében 5-10 cm). A Dunántúl nyugati felében és a keleti országrészben fordulhat még elő gyenge hóátfúvás várhatóan a szerda reggeli órákig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.