Sport

Labdarúgás: bajnokesélyesnek rúgott ötöt az Újszentiván

Labdarúgás: bajnokesélyesnek rúgott ötöt az Újszentiván

2013. március 9., szombat
Labdarúgás: bajnokesélyesnek rúgott ötöt az Újszentiván

Nagyszerű sikerrel folytatták felkészülésüket az újszentivániak, hiszen a megyei III. osztály egyik meghatározó csapatát fektették két vállra.

Felkészülési összecsapáson találkozott a megyei III. osztály Termál csoportjának éllovasa, az Algyő II. és a Tisza-Maros csoportban tizenegyedikként telelő Újszentiván. A két legénység gőzerővel hangol a bajnokság jövő hétvégén esedékes folytatására. Nos, a főpróba az újszentivániaknak sikerült sokkal jobban, ötöt számoltak a papírforma szerint esélyesebbnek tűnő ellenfélre.

Pióker Tibor

szakosztályvezető elégedetten értékelhette a történteket. "Bizakodva várom a bajnokságot a látottak alapján, kezd összeállni a csapat. Tudjuk, ez a félév a csapat csiszolódására fog rámenni, mivel sok helyről jöttek össze az igazolások. De a jövőre nézve az őszihez képest hatalmasat léptünk előre. Ez a fiatal együttes reményeink szerint sok szép perceket fog szerezni szurkolóinknak" - fejtette ki a szakember.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Algyő II. - Újszentiván SE 2-5 (1-0).

Újszentiván:

Kovács T. - Tóth I., Tóth G., Ladó, Bárdos (Harcel) - Bartos (Schreier), Kasza, Horváth, Pál (Harmath) - Néma D. (Czirok), Tari (Godó).

Gólszerzők:

Szabados, Molnár G., illetve Bartos (2), Tari, Ladó, Schreier

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.