Vélemény

Fideszes hó március 15-én

Fideszes hó március 15-én

2013. március 15., péntek
Fideszes hó március 15-én

Egyes radikális híradások arról szóltak, hogy Magyarországon nem véletlenül időzítették az 1848-49-es forradalom és szabadságharc ünnepére, a szabad sajtó napjára az ítéletidőt – mert Azorbán már ezt is tudja.

Ez az ünnep már évek óta terepe a különböző, hangzatos, kormányváltó szónoklatoknak. Nem árulunk el titkot, ha az ellenzéki Millijóan a Sajtok Szabadságért Kör, az Együtt a Mindenkivel a Zarnok Ellen Brigád, a Szolmizálás, a Nem Hallgatjuk Hálóinkat Tovább, a Kiléptünk, Hogy Belépjünk és a Mindenkit Utálok, De Orbánt Legjobban Mozgalom nagyon, de nagyon fente már a mikrofonját, hogy a kampánynyitók sodrában megmutassák táboraikat a nagyobb ellenzéki pártoknak, vagy éppen az összefogás erejét velük. És március 15-e a legeslegeslegeslegesleg időpontabb az összes többinél egy ellenzéki „itt a nemzethalál, fasizmusos, törpediktátoros alaptörvény-fuck off” üzenet továbbadásának. A legnagyobbat szerintem azonban Botka Laci szívta, aki az MSZP-kongresszusos Szegedre kozmetikázott beszédével készült egy jó kis Dugonics teres átadóval mixelve azt, s megtartva az építő polgármester imázsát. Most azonban ez a fránya fideszes hó kihúzta az egész villámcsődületből a március 15-ét, így pedig hiába kardozik majd az érinthetetlen polgármester mellett biztonsági szolgálat, kirendelt nyugdíjas tagozat, irodista, házifotós, névtelen udvari költő, az elhalasztott Dugonics téri átadó már nem lesz forradalmi, október 23-ig meg csak nem lehet várni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.