Edzőcentrum épül a SZVSE-pályán + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Napokon belül átadják az új műfüves edzőpályát a SZVSE-stadionban, és még az ősszel lecserélhetik a vörös salakot zöld gyepre az Izabella-híd szomszédságában, korszerűsödik a tornaterem és az öltözők is tovább szépülhetnek.

A nagypálya – ahol a Szeged 2011 csapata játssza az NB II-es, valamint a Szegedi VSE megye I-es bajnoki mérkőzéseit – mögött épült fel az a 20×40 méteres új műfüves pálya, amelyre a legkisebb, 2×1-es kapuktól egészen a 7×2-es ketrecig felszerelhető minden méret, így többféle pálya is kialakítható a játéktéren. Sahin-Tóth Dezső, a SZVSE labdarúgó-szakosztályának vezetője elmondta, hogy csapatjátékok mellett gyerektornák, egyéni képzések is szervezhetők az új arénába. Jelenleg 90 százalékos készenlétben van a műfű, március végére, április elejére szervezik majd meg az ünnepélyes átadást. A beruházás TAO-pályázati pénzből valósult meg, mintegy 25 millió forint összköltséggel.

„De a fejlesztés itt még nem áll meg, hiszen elnyert TAO-forrásunk van a hátsó, vörös salakos pálya felújítására is, ott egy füves nagypálya épül majd, amelyhez először az öntözőrendszert kell korszerűsítenünk. Ha minden a tervek szerint halad, akkor őszre már ott gyakorolhatnak csapataink” – tette hozzá a szakosztályvezető. A pályaépítés mellett a tornaterem és az öltözők is korszerűsödnek majd.

no images were found

Előző sztori

Egyedülálló futókörverseny indul szombaton Szegedről + FOTÓK

Következő sztori

Nagyobb a jóképűbb férfiak fizetése, a szebb nőké nem

Legutóbbi hasonló cikkek