Bulvár

Autótolvajokat fogtak, társukat még körözik

Autótolvajokat fogtak, társukat még körözik

2013. március 21., csütörtök
Autótolvajokat fogtak, társukat még körözik

Három autót ellopott, kettőt pedig megrongált egy háromfős csapat Szegeden. T. Zsoltot és Cs. Richárd Gézát már elfogták a rendőrök. Harmadik társuk, Gyuris Roland ellen pedig országos elfogatóparancsot bocsátottak ki.

A kompánia 2013. februárjában követte el a bűncselekmény-sorozatot a Tisza-parti városban. VW Passatokra specializálták magukat. Három esetben sikerrel jártak: a Juharfás utcából, a Felső-Tiszapartról és a Kemes utcából tulajdonítottak el egy-egy járművet. Két esetben kudarcot vallottak: a Vajda utcában és a Rókusi körúton parkoló autókat így csak megrongálták. A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói március elején ütöttek rajta

T. Zsolt

43 éves gádorosi és

Cs. Richárd Géza

23 éves szegedi lakoson. A házkutatások során a rendőrök több autóalkatrészt és autóvázat is lefoglaltak. A két gyanúsítottat kihallgatásuk után őrizetbe vették, a bíróság pedig elrendelte előzetes letartóztatásukat. Harmadik társuk jelenleg is szökésben van.

Gyuris Roland

30 éves szegedi férfi ellen a rendőrség országos elfogatóparancsot bocsátott ki. Kérjük, hogy aki a tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 112-es segélyhívót, vagy a Telefontanút a 0680/555-111-es telefonszámon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.