/

Autótolvajokat fogtak, társukat még körözik

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Három autót ellopott, kettőt pedig megrongált egy háromfős csapat Szegeden. T. Zsoltot és Cs. Richárd Gézát már elfogták a rendőrök. Harmadik társuk, Gyuris Roland ellen pedig országos elfogatóparancsot bocsátottak ki.

A kompánia 2013. februárjában követte el a bűncselekmény-sorozatot a Tisza-parti városban. VW Passatokra specializálták magukat. Három esetben sikerrel jártak: a Juharfás utcából, a Felső-Tiszapartról és a Kemes utcából tulajdonítottak el egy-egy járművet. Két esetben kudarcot vallottak: a Vajda utcában és a Rókusi körúton parkoló autókat így csak megrongálták.

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói március elején ütöttek rajta T. Zsolt 43 éves gádorosi és Cs. Richárd Géza 23 éves szegedi lakoson. A házkutatások során a rendőrök több autóalkatrészt és autóvázat is lefoglaltak. A két gyanúsítottat kihallgatásuk után őrizetbe vették, a bíróság pedig elrendelte előzetes letartóztatásukat.

Harmadik társuk jelenleg is szökésben van. Gyuris Roland 30 éves szegedi férfi ellen a rendőrség országos elfogatóparancsot bocsátott ki. Kérjük, hogy aki a tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 112-es segélyhívót, vagy a Telefontanút a 0680/555-111-es telefonszámon.

Előző sztori

Ismét jön a hófúvás, senki ne induljon útnak pénteken!

Következő sztori

Megújuló település stratégiák – városfejlesztési tapasztalatok a Vajdaságban és a Dél-Alföldön