Sport

Atlétika: tarolt a Hallósy család + FOTÓK

Atlétika: tarolt a Hallósy család + FOTÓK

2013. március 12., kedd
Atlétika: tarolt a Hallósy család + FOTÓK

A Titán Triatlon Club atlétáinak hétvégéje újra tele volt eseményekkel és jó eredményekkel, amelyeket a fővárosi SYMA csarnokban rendezett serdülő és szenior fedettpályás országos bajnokságon értek el.

"A hátunk mögött lévő fedettpályás időszakot kimondottan jónak mondhatjuk futóink szempontjából, mivel erről a bajnokságról is éremmel, érmekkel tértünk haza Szegedre. A serdülő összetett bajnokságon elért eredményeink is biztatóak, pláne ha figyelembe vesszük azt, hogy az öt versenyszámból talán a felére tudunk ebben az időszakban jól felkészülni" - újságolta

Menyhárt Zoltán

atlétaedző a jó híreket. Ezen a versenyen került sor a serdülők hosszabb síkfutó számainak megrendezésére, ahol

Hallósy Levente

, aki kiváló állapotban várta ezt a bajnokságot, ezüstérmet szerzett évfolyamában, miután végig okosan és céltudatosan versenyzett a 15 körös megmérettetésen. A vasárnapi szenior fedettpályás bajnokságon az ifjú Titán szülei képviselték a szegedi szakosztályt további három érmet begyűjtve:

Hallósy Erika

, aki tavaly 1500 méteren lett bajnok, most 800 méteren győzött;

Hallósy Zsolt

, aki a tavaly egy ezüst és egy bronzéremmel gyarapította éremkollekcióját, most két bronzéremmel és egyéni csúccsal térhetett haza.

Leány ötpróba:

12. Diallo Alina 2546 pont (évfolyamában: 4. helyezés)

Fiú ötpróba:

14. Kovács Gergely 2294 pont (évfolyamában: 6. helyezés)

Fiú 14 /3000 m:

2. Hallósy Levente 10’22,06

N35 1500 m:

1. Hallósyné Halász Erika 2’32,96

M40 60 m:

3. Hallósy Zsolt 7,71 s egyéni csúcs

M40 200 m:

3. Hallósy Zsolt 25,11 s egyéni csúcs

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.