Közélet

A hölgyeket köszöntötték a szegedi roma tanodában

A hölgyeket köszöntötték a szegedi roma tanodában

2013. március 8., péntek
A hölgyeket köszöntötték a szegedi roma tanodában

Egy-egy szál rózsával köszöntötték a roma tanodában a hölgyeket pénteken délután, akiket a hagyományokhoz híven meg is vendégeltek a Nemzetközi Nőnapon.

Igyekszik hagyományokat teremteni, s ápolni is azokat a Szegedi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat, immár harmadik éve nőnapon felköszöntik a helyi romákat.

Nagy Mihály

elnök elmondta, a roma versmondó verseny, a szikin rendezett családi nap, a karácsonyi ünnepség és a közéleti kávéház mellett természetesen a hölgyekről sem feledkeznek meg. A roma tanodában mindenkit egy szál rózsával fogadott a térség fideszes országgyűlései képviselője. „Mindannyiunk életében a legfontosabb a család, s a családnak a tűzhelye, a közepe mindig a nő. Vigyáznunk kell rájuk, megbecsülnünk őket” – hangsúlyozta

Nógrádi Zoltán

. A körzet önkormányzati képviselője,

Nógrádi Tibor

(Fidesz-KDNP) pedig arról szólt, hogy kellő módon tisztelni kell a nőket, hiszen az életet, az örömöt, s a mindenséget adják ők az életben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.