Bulvár

81 éves férfi nyugdíját lopta el

81 éves férfi nyugdíját lopta el

2013. március 19., kedd
81 éves férfi nyugdíját lopta el

Elfogták a csongrádi nyomozók azt a férfit, aki egy 81 éves ember figyelmét elterelve vitte el annak 60 ezer forintját.

A csongrádi Bethlen Gábor utcából hívták a rendőröket március 2-án az esti órákban. A 81 éves sértett elmondta az egyenruhásoknak, hogy nem sokkal korábban megjelent nála egy bukósisakos férfi, aki vizet kért tőle. Mivel azt mondta, hogy ismerik egymást, beengedte a lakásába. Az idős ember csak néhány másodpercre fordított hátat, de ez idő alatt alkalmi vendége kiemelte a kabátjából a pénztárcáját benne hatvanezer forinttal, majd elköszönt és elment. A sértett csak néhány órával később vette észre a lopást, amikor ki akart menni az udvarra. A csongrádi nyomozók március 19-én elfogták

F. Dezső

43 éves kunszentmártoni lakost, akiben az idős férfi felismerte az elkövetőt. A Csongrádi Rendőrkapitányság lopás bűntette miatt indított ellene büntetőeljárást, kihallgatása jelenleg is folyik. A rendőrség felhívja a lakosság figyelmét arra, hogy a hasonló esetek elkerülése érdekében idegeneket ne engedjenek be az otthonukba, illetve ha valamiért mégis erre kényszerülnek, ne hagyják őket egyedül, ellenőrizetlenül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.