Sport

Vízilabda: felfüggesztették a korábbi szegedi edzőt

Vízilabda: felfüggesztették a korábbi szegedi edzőt

2013. február 7., csütörtök
Vízilabda: felfüggesztették a korábbi szegedi edzőt

Felfüggesztették posztjáról a Debreceni VSE vízilabdacsapatának edzőjét, Gyöngyösi Andrást - tudatta a klub sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.

Oláh Andrea

tájékoztatása szerint a szerdán a szerb Radnicski Kragujevac elleni Eurokupa-elődöntőben alulmaradt együttes irányítását megbízott edző veszi át. A debreceni pólóegyesület délutáni közleményében úgy fogalmazott, hogy február 6-tól nem

Gyöngyösi András

irányítja a DVSE szakmai munkáját, mivel ellehetetlenült az együttműködés az edzővel, aki nem volt hajlandó alkalmazkodni a DVSE teherbíró képességéhez. "Az utóbbi időszakban súlyos nézeteltérés alakult ki az egyesület elnöksége és Gyöngyösi András vezetőedző között a rendelkezésre álló erőforrások beosztásáról" - áll a dokumentumban. A klub jelezte: a vezetőedző nem fogadta el az egyesület finanszírozási feltételeit, a személyes javadalmazásának megállapításában is rugalmatlan volt. "A nézetkülönbségek nem csupán az irodákban okoztak feszültséget, hanem a medence partján is, ezért a DVSE elnöksége felfüggesztette a vezetőedző megbízatását. A pólóklub szakmai munkájáért ideiglenesen

Varga Tamás

, a DVSE elnöke felel" - olvasható a közleményben. A Debreceni VSE történetének első kontinentális kupaszereplésén jutott el a második számú sportági sorozat legjobb négy gárdája közé, a hazai bajnokságban pedig a 14 csapatos élvonalban jelenleg az ötödik helyen áll.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.