/

Szerelmet hoz Valentin-nap a közösségi oldalakon

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A közösségi oldalakat is elárasztják a szívecskék és rózsaszín ködben úszik minden Valentin-napon, rengeteg hirdetés és applikáció fogadja a felhasználókat. Egy friss felmérés rámutat, február 14-én 200 százalékkal többen váltanak „kapcsolatban” státuszra, mint más napokon.

Lehet, hogy a szerelem nem február tizennegyedikén lobban lángra a felek között, de a Facebook legfrissebb felmérése szerint sokan választják a Valentin-napot arra, hogy ismerőseikkel is megosszák e hírt a közösségi oldalon. A Social Times arról ír, hogy Valentin-napon azt is az átlagnál sokkal többen kürtölik világgá, hogy házasságot fognak kötni. A statisztika szerint karácsony és újév után a Valentin-nap a legnépszerűbb az eljegyzések bejelentésére.

Párok esetében az első találkozás időpontja is érdekes információkat árul el, a közösségi oldal szerint a felhasználók döntő többsége – mintegy 95 százaléka – az újévet, a Halloweent vagy a Valentin-napot jelöli meg, illetve a tengerentúlon a függetlenség napját. Érdemes persze azt is figyelembe venni, hogy sokan nem jelenítenek meg semmilyen kapcsolati státuszt adatlapjukon.

Azoknak, akik úgy döntenek, hogy a Valentin-napot nem a monitor előtt töltik, számtalan szegedi programot ajánlunk, melyek zöme természetesen szintén a szerelmeseknek kedvez. Programajánlónkért kattintson IDE.

Előző sztori

Jégfarsangot tartottak a műjégpályán + FOTÓK

Következő sztori

Hátország: SZEOL-ezüst és -bronz Rákóczifalváról