Sport

Labdarúgás: Szélpál-duplával diadalmaskodott a Volán

Labdarúgás: Szélpál-duplával diadalmaskodott a Volán

2013. február 16., szombat
Labdarúgás: Szélpál-duplával diadalmaskodott a Volán

A Bács megyei I. osztály éllovasával, a jó erőkből álló Kiskunfélegyházával vívott edzőmérkőzést szombaton Szeged NB III-as alakulata.

Szerda-szombat ritmusban készül az NB III Alföld csoport március 9-i rajtjára a Tisza Volán SC Szeged. A tizenharmadik pozícióba telelő Tisza-partiak - akik tavasszal már a jövő csapatát építik - a hét közepén a tóthfalui Nyers István Akadémia fiataljait fogadták, s verték magabiztosan 8-0-ra, szombaton viszont már nehezebb feladat várt rájuk. Ezúttal a Bács megyei élvonal listavezetője, a Kiskunfélegyházi HTK látogatott a Felső Tisza parti stadionba. Nem mondhatni, hogy tökéletesen működött a kék-feketék gépezete, sok hibát fedezhettek fel az érdeklődők a Szeged játékában. Mindezzel együtt az első félidőben sikerült vezetést szerezni, majd a második felvonásra felőrölni az alacsonyabb osztályú ellenfelet. A mieink ekkor újabb három találatot helyeztek el a hálóban. Kiemelkedett

Szélpál Tamás,

aki kétszer köszönt be a félegyháziaknak, a vége 4-0 lett. A diadalt erősen tartalékos összetételben vívták ki a szegediek, hiszen sérülés miatt

Harmos Zsolt, Rácz Dezső, Szilágyi Norbert

és

Péter-Szabó Tamás

sem léphetett pályára,

Dargó Balázs

pedig iskolai elfoglaltság miatt hiányzott. A jövő héten két edzőmeccs vár

Tóth Ákos

gárdájára. Február 20-án (szerdán) 18 órakor az Ásotthalmot, majd február 23-án (szombaton) 13 órakor a vajdasági Topolyát fogadják majd a műfüvön.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Tisza Volán SC Szeged - Kiskunfélegyházi HTK 4-0 (1-0).

Szeged, Felső Tisza parti stadion, műfű.

Szeged:

Dongó - Kormányos, Vida, Szabó A., Grünvald, Mucsi, Szélpál, Puhalák, Buzási, Beretka, Szabó D. Játszottak még: Szabó M. (kapus), Heredea, Kazi, Boros, Pénzváltó, Varga M. Vezetőedző: Tóth Ákos.

Gólszerzők:

Szélpál T. (2), Vida G. és egy öngól Tóth Ákos:

"Rengeteg hibával játszottunk, talán a délelőtti időpont nyomta rá bélyegét a teljesítményünkre. Az osztálykülönbséget azonban így is érvényesíteni tudtuk, ami mindenképpen pozitívum, ahogy az is, hogy ismét nem kaptunk gólt. Ettől függetlenül úgy érzem, Rácz Dezső nagyon hiányzik a csapatból, remélem, jövő szerdán már bevethető lesz."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.