Sport

Labdarúgás: parázs hangulatú szegedi fellépés Gyulán

Labdarúgás: parázs hangulatú szegedi fellépés Gyulán

2013. február 9., szombat
Labdarúgás: parázs hangulatú szegedi fellépés Gyulán

A Szeged 2011 gól nélküli döntetlent ért el Gyulán, ahol lényegében a tartalékcsapat lépett pályára, a kék-feketékhez egy bosnyák támadó is érkezett tesztelésre.

A Gyula NB III-as alakulatával már lekötött meccse volt a Szeged 2011-nek február 9-én, de mivel egy nappal későbbre, vasárnapra a román második vonalban játszó Bihor csapatával is sikerült meccsidőpontot találni, így a klubvezetés úgy döntött, hogy a szombati csörtén azoknak a játékosoknak adnak lehetőséget, akik eddig kevesebbet szerepeltek, vagy épp sérüléseik miatt még nem kaptam megfelelő meccsterhelést. Őket egészítette ki még a második csapat, a Kiskundorozsma néhány játékosa, és fiatal ifisták is játszhattak. A meccs feszült hangulatú volt végig, főként a hazai gárda erőszakos, szabálytalanságokkal tűzdelt játéka miatt is. Helyzeteket nem szállította futószalagon egyik gárda sem, igaz a Szeged lőtt egy kapufát is, de összességében az eredmény a mérkőzés képét is tükrözte. A vendégek egy

Bojan

nevű bosnyák támadót is teszteltek.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Várfürdő-Gyula Termál FC – Szeged 2011 0-0.

Gyula.

Szeged 2011:

Belecan – Laczkó, Petrók, Farkas M., Radnai, Csányi, Markovic, Jovánczai, Pócs, Bojan, Kis. Cserék: Fröhlich, Szucskó, Farkas F., Fábián, Faragó. Pályaedző: Lóczi István. Lóczi István:

"Kiváló lehetőség volt a formába lendülésre ez a meccs azoknak a játékosoknak, akiknek még mérkőzéshiányuk van különböző okokból. Ellenfelünk erőszakos, helyenként durva is volt, de az eredményt reálisnak tartom."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.