Sport

Labdarúgás: Kohajda-triplával nyert a Makó

Labdarúgás: Kohajda-triplával nyert a Makó

2013. február 6., szerda
Labdarúgás: Kohajda-triplával nyert a Makó

Eddig ötvenszázalékosak a Maros-partiak: Bány Tamás legényei két vereség mellett immár második győzelmüket gyűjtötték be a felkészülési időszakban. A szerdai áldozat egy Békés megyei I. osztályú gárda volt.

NB II-es riválisaival, a Békéscsabával és a Szeged 2011-gyel nem bírt az eddigi edzőmeccseken a Makó FC, a Nagyszentmiklóst azonban két vállra fektette. A negyedik ellenfél a Békés megyei I. osztályban tizenötödikként telelő Tótkomlósi TC volt. Az NB III Alföld csoport tizenkettedik pozícióját elfoglaló, a bennmaradástól sajnos eléggé távol lévő Bány-legények ezúttal magabiztosan érvényesítették a papírformát. A 6-1-es, könnyed sikerhez három góllal járult hozzá a Röszkéről próbajátékon lévő

Kohajda Gergely,

kinek sorsáról - mondta el a SZEGEDma.hu-nak

Bány Tamás

- hétvégén születik döntés. Aligha tévedünk a kijelentéssel: ez a tripla remek ajánlólevél a futballista számára. Két röszkei társától,

Cindertől

és

Mácsaitól

viszont már elköszöntek. Ugyancsak jól játszott, s két gólt is jegyzett az új fiú,

Tóth Timotheusz

, a hatodik találat pedig

Mátó

nevéhez fűződött. A makóiak legközelebb február 9-én (szombaton) 11 órai kezdettel lépnek pályára, amikor is nehezebb összecsapás vár rájuk, hiszen a Békés megyei I. osztály éllovasát, a Szarvasi FC-t látják majd vendégül.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Makó FC - Tótkomlósi TC 6-1 (4-1).

Makó, Erdei Ferenc-sporttelep, vezette: Fejes I.

Makó:

Halász K. (Gilinger) - Varga (Halász J.), Rakonczai, Kalász, Tóth A. (Bakos T.)., Kulacsik (Mátó), Horváth K. (Pataki), Siket (Schreiber), Puskás (Bány), Tóth T. (Tóth Z.), Kohajda (Bakos Á.). Vezetőedző: Bány Tamás.

A makói gólszerzők:

Kohajda (3), Tóth T. (2), Mátó Bány Tamás:

"Jelen helyzetünkben minden győzelemnek komoly értéke van fiatal kis csapatuk számára. Minden apró részsiker sokat számít."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.