Labdarúgás: Kohajda-triplával nyert a Makó

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Eddig ötvenszázalékosak a Maros-partiak: Bány Tamás legényei két vereség mellett immár második győzelmüket gyűjtötték be a felkészülési időszakban. A szerdai áldozat egy Békés megyei I. osztályú gárda volt.

NB II-es riválisaival, a Békéscsabával és a Szeged 2011-gyel nem bírt az eddigi edzőmeccseken a Makó FC, a Nagyszentmiklóst azonban két vállra fektette. A negyedik ellenfél a Békés megyei I. osztályban tizenötödikként telelő Tótkomlósi TC volt. Az NB III Alföld csoport tizenkettedik pozícióját elfoglaló, a bennmaradástól sajnos eléggé távol lévő Bány-legények ezúttal magabiztosan érvényesítették a papírformát. A 6-1-es, könnyed sikerhez három góllal járult hozzá a Röszkéről próbajátékon lévő Kohajda Gergely, kinek sorsáról – mondta el a SZEGEDma.hu-nak Bány Tamás – hétvégén születik döntés. Aligha tévedünk a kijelentéssel: ez a tripla remek ajánlólevél a futballista számára. Két röszkei társától, Cindertől és Mácsaitól viszont már elköszöntek. Ugyancsak jól játszott, s két gólt is jegyzett az új fiú, Tóth Timotheusz, a hatodik találat pedig Mátó nevéhez fűződött.

A makóiak legközelebb február 9-én (szombaton) 11 órai kezdettel lépnek pályára, amikor is nehezebb összecsapás vár rájuk, hiszen a Békés megyei I. osztály éllovasát, a Szarvasi FC-t látják majd vendégül.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Makó FC – Tótkomlósi TC 6-1 (4-1). Makó, Erdei Ferenc-sporttelep, vezette: Fejes I.
Makó: Halász K. (Gilinger) – Varga (Halász J.), Rakonczai, Kalász, Tóth A. (Bakos T.)., Kulacsik (Mátó), Horváth K. (Pataki), Siket (Schreiber), Puskás (Bány), Tóth T. (Tóth Z.), Kohajda (Bakos Á.). Vezetőedző: Bány Tamás.
A makói gólszerzők: Kohajda (3), Tóth T. (2), Mátó

Bány Tamás: “Jelen helyzetünkben minden győzelemnek komoly értéke van fiatal kis csapatuk számára. Minden apró részsiker sokat számít.”

Előző sztori

Vízilabda: két negyed után hengerelt a Szeged + FOTÓK

Következő sztori

Labdarúgás: a második félidőben fordított a Szeged 2011 Mórahalmon + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek