Sport

Labdarúgás: eladta az előnyt a Makó a Csabacsűd ellen

Labdarúgás: eladta az előnyt a Makó a Csabacsűd ellen

2013. február 16., szombat
Labdarúgás: eladta az előnyt a Makó a Csabacsűd ellen

Újabb Békés megyei csapatot, az élmezőnybe tartozó a Csabacsűd SE együttesét fogadta felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a Makó FC.

Az elmúlt hetek előkészületi mérkőzésein mind kiforrottabb kerettel pályára lépő Maros-menti egység folytatta sorozatát a szomszédos megye élcsapataival szemben, ezúttal a tabella 3. pozícióját elfoglaló, s az első helyért a Szarvassal és a Méhkerékkel nagy versenyben álló Csabacsűd SE volt

Bány Tamás

együttesének ellenfele. A hazaiak jók kezdtek, szép támadásokat vezettek, gólokat szereztek. 2-0-ra, majd 3-1-re is vezettek a Csongrád megyeiek, ám az ellenfél nem adta fel. Bány Tamás mindenkinek játéklehetőséget adott a gyakorlást mint első számú szempontot tartva szem előtt, a védelmet is jelentősen megbolygatta, így sebezhetővé vált a hátsó alakzat. Kicsit a szufla is elfogyott a végére, a harcos vendégek pedig a makói hibákat kihasználva egyenlíteni tudtak. Ki kell emelni, hogy a Röszkéről igazolt

Kohajda Gergely

továbbra is tartja jó formáját, ezúttal is duplázni tudott.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés:

Makó FC - Csabacsűd SE 3-3 (2-0)

. Makó.

Makó:

Czirbus - Varga, Pataki, Kalász, Horváth G., Kulacsik, Horváth K., Puskás, Tóth A., Tóth T., Kohajda. Játszottak még: Halász (kapus), Bakos T., Tóth Z., Mátó, Bány, Bakos Á. Játékos-edző: Bány Tamás.

A makói gólszerzők:

Kohajda (2), Mátó Bány Tamás:

"Nagyon rossz felfogásban játszottunk, ebből csak tanulni és építkezni lehet a jövőben."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.