Sport

Kézilabda: továbbra is az Aquapolisban regenerálódik a Pick Szeged + FOTÓK

Kézilabda: továbbra is az Aquapolisban regenerálódik a Pick Szeged + FOTÓK

2013. február 5., kedd
Kézilabda: továbbra is az Aquapolisban regenerálódik a Pick Szeged + FOTÓK

Újabb egy évvel meghosszabbította együttműködését a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata és a Napfényfürdő Aquapolis. Közben a klub már a csütörtöki BL-derbire készül.

Elöljáróban

Szabó Mihály

, a Napfényfürdő Aquapolis Szeged ügyvezető igazgatója értékelendő az elmúlt egy évi együttműködést elmondta, folytatódhat idén is a csapat tagjainak rekreációját, regenerálódását jelentő szolgáltatások a Pick játékosai részére. A fürdő közel 400 ezer vendéget fogadott az elmúlt évben, s ehhez hozzájárult a klubbal való együttműködés is. A Pick Kézilabda Zrt. vezérigazgatója,

Mezei Richárd

a kooperáció kapcsán aláhúzta, mindkét fél megelégedését jelzi, ha egy együttműködést meghosszabbítanak, s ez ebben az esetben is igaz, a Pick játékosainak szezon közbeni teljesítményén is látszódott a fürdő nyújtotta lehetőségek hatása. "A mai gazdasági helyzetben, amikor minden forint nagyon fontos, nagyon nagy szó, ha az ember kiváló minőségű szolgáltatást kap, ezért is hálásak vagyunk ezért a lehetőségért" - fejezte ki köszönetét a korábbi kiváló beállós.

Skaliczki László

, a Pick Szeged nyáron távozó vezetőedzője kiemelte, a klub életében fontos pillanat volt a test és a lélek újjászületését elősegítő szolgáltatások igénybevétele, s a feladatok, a nehézségek megoldásához jó szolgálatot tett az eddigi együttműködés. A csütörtöki svájci vendégjáték kapcsán hangsúlyozta, 11 meccset vív a csapat 40 nap alatt, ennek az első bástyája a Schaffhausen-meccs, a második a Minszk elleni hazai derbi, de nagyon fontos a magyar kupa is, amely már előrejelzi a bajnoki végkimenetelt. "Kicsit fáradtabbak a játékosok, de remélem sikerül csütörtök estére olyan állapotba kerülniük, hogy olyan produkciót nyújtsunk, amit bátran felvállalhatunk" - tette hozzá a mesteredző.

Mikler Roland

és

Tatai Péter

, a klub két válogatott kapusa is egyetértett, maximális teljesítményre lesz szükség hogy elhozza a csapat a két pontot. Ezt követően Szabó Mihály és Mezei Richárd aláírásukkal és kézfogással szentesítették a megállapodást, amely újabb egy esztendőre szól. A csapat szerdán reggel elutazik Svájcba, ahol csütörtök este 20 órától lép pályára a Bajnokok Ligájában a továbbjutás szempontjából rendkívül fontos, Schaffhausen elleni mérkőzésen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.