Kézilabda: továbbra is az Aquapolisban regenerálódik a Pick Szeged + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Újabb egy évvel meghosszabbította együttműködését a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata és a Napfényfürdő Aquapolis. Közben a klub már a csütörtöki BL-derbire készül.

Elöljáróban Szabó Mihály, a Napfényfürdő Aquapolis Szeged ügyvezető igazgatója értékelendő az elmúlt egy évi együttműködést elmondta, folytatódhat idén is a csapat tagjainak rekreációját, regenerálódását jelentő szolgáltatások a Pick játékosai részére. A fürdő közel 400 ezer vendéget fogadott az elmúlt évben, s ehhez hozzájárult a klubbal való együttműködés is.

A Pick Kézilabda Zrt. vezérigazgatója, Mezei Richárd a kooperáció kapcsán aláhúzta, mindkét fél megelégedését jelzi, ha egy együttműködést meghosszabbítanak, s ez ebben az esetben is igaz, a Pick játékosainak szezon közbeni teljesítményén is látszódott a fürdő nyújtotta lehetőségek hatása. “A mai gazdasági helyzetben, amikor minden forint nagyon fontos, nagyon nagy szó, ha az ember kiváló minőségű szolgáltatást kap, ezért is hálásak vagyunk ezért a lehetőségért” – fejezte ki köszönetét a korábbi kiváló beállós.

Skaliczki László, a Pick Szeged nyáron távozó vezetőedzője kiemelte, a klub életében fontos pillanat volt a test és a lélek újjászületését elősegítő szolgáltatások igénybevétele, s a feladatok, a nehézségek megoldásához jó szolgálatot tett az eddigi együttműködés. A csütörtöki svájci vendégjáték kapcsán hangsúlyozta, 11 meccset vív a csapat 40 nap alatt, ennek az első bástyája a Schaffhausen-meccs, a második a Minszk elleni hazai derbi, de nagyon fontos a magyar kupa is, amely már előrejelzi a bajnoki végkimenetelt. “Kicsit fáradtabbak a játékosok, de remélem sikerül csütörtök estére olyan állapotba kerülniük, hogy olyan produkciót nyújtsunk, amit bátran felvállalhatunk” – tette hozzá a mesteredző. Mikler Roland és Tatai Péter, a klub két válogatott kapusa is egyetértett, maximális teljesítményre lesz szükség hogy elhozza a csapat a két pontot.

Ezt követően Szabó Mihály és Mezei Richárd aláírásukkal és kézfogással szentesítették a megállapodást, amely újabb egy esztendőre szól.

A csapat szerdán reggel elutazik Svájcba, ahol csütörtök este 20 órától lép pályára a Bajnokok Ligájában a továbbjutás szempontjából rendkívül fontos, Schaffhausen elleni mérkőzésen.

no images were found

Előző sztori

Fidesz: milyen alapon egyeztet Bajnai Gordon Brüsszelben?

Következő sztori

Nagy tetszéssel fogadták a szegedi színészeket a Thália Humorfesztiválon