Sport

Kézilabda: Csurgón melegít be a Minszkre a Pick

Kézilabda: Csurgón melegít be a Minszkre a Pick

2013. február 11., hétfő
Kézilabda: Csurgón melegít be a Minszkre a Pick

Két Bajnokok Ligája mérkőzés között kedd este Csurgón lép pályára a Pick Szeged férfi kézilabda-csapata a hazai bajnokságban.

Az emlékezetes,

büfés transzparenses őszi találkozón

a Pick nyolcgólos diadallal küldte haza a somogyiakat, s bár múlt csütörtökön

Fero Sulc

kivételével rendkívül haloványan szerepelt a gárda Svájcban a BL-ben, vélhetően Csurgón nem okoz gondot a két bajnoki pont begyűjtése a Skaliczki-legénységnek kedd este 18.45-től. A sikerélmény már csak azért is fontos, mivel szombaton 15.30-tól az újszegedi sportcsarnokban kétségkívül sorsdöntő ütközetet vívnak a mieink a Dinamo Minszkkel a BL D csoportjából való továbbjutásért. A Pick és a Csurgó eddigi bajnoki mérlege is egyértelműen a Tisza-partiaknak kedvez, akik még nem, kaptak ki a keddi vendéglátóktól, s pontot is csak egyszer sikerült rabolniuk Szöllősi Szabolcséknak a szegediektől - a többi tíz alkalommal a mieink diadalmaskodtak. Mivel a Veszprémmel való bajnoki versenyfutásban minden pontra szükség van ezért biztosan nem számíthatunk tucatmeccsre... Apropó Veszprém! Közben kiderült, hogy a bakonyiak elleni idegenbeli találkozónak, ahogyan arra számítani lehetett, változik az időpontja, amely a televíziós közvetítés miatt február 27-e szerda este 19 órára módosul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.