Karate: Kőhegyi gőzerővel készül az Eb-re

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Tisza Volán SC karatésai a szarvasi Liget Hotel vendégeiként készülhettek a hétvégi törökországi Eb-re. A csapatot elit szakembergárda segítette, a táborban az egyesület vezetői is látogatást tettek.

A Liget Wellness és Konferencia Hotel adott otthont a Tisza Volán SC edzőtáborának, ahol a Konyában megrendezésre kerülő korosztályos Európa-bajnokság előtti utolsó simításokat végezhette el az U21-esek között induló Kőhegyi Zoltán. A kellemes környezetet a hétvégén egy kis hóesés tette még hangulatosabbá. A pihentető wellness szolgáltatások mellett Sajó Zoltán mesteredző és Vura Márta életmű díjas sportpszichológus gondoskodott arról, hogy a versenyzők fizikálisan és mentálisan egyaránt megfelelő állapotba kerüljenek. A fiatalok napi két edzésen vehettek részt, amelyre Szeri István, a Tisza Volán Zrt. vezérigazgatója, és Kővári Árpád, a TVSC elnöke, és Raj Pál, a karate szakosztály vezetője is személyesen ellátogatott, erőt adva ezzel is felkészüléshez.

“Kőhegyi magabiztosan hozta a kvalifikációs versenyeket, és a felnőttek között is jól kezdett tavaly a világbajnokságon, és most az edzőtáborban is kiváló formát mutatott. Az is erősíti reményeinket, hogy Kőhegyi korábban már képes volt az éremszerzésre a marokkói junior vb-n. A magunk részéről a munkát elvégeztük, bízunk benne, hogy az égiek is mellettünk állnak majd, és persze a versenybírák” – mondta el Ruzsinszki György szakmai igazgató. “Egy jó szereplés a mellett, hogy az újonnan alakult karate szakosztály és a nagy múltú SC hírnevét egyaránt öregbítené, a magyar karaténak is kedvező előjel lehetne az ez évi hazai rendezésű felnőtt Eb előtt” – tette hozzá a szakvezető.

A magyar válogatott szerdán érkezik meg az Eb helyszínére, a verseny pénteken veszi kezdetét. A Tisza Volán SC-t képviselő Kőhegyi Zoltán február 10-én vasárnap 13 órakor lép tatamira az U21-esek 68 kg alatti súlycsoportjában.

Előző sztori

Százezer forintos díjat tűztek ki a fegyveres rablókra

Következő sztori

Tánc és kép – eredményt hirdettek a kortárs balett fotópályázatán

Legutóbbi hasonló cikkek