ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Nacsa János

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Nacsa János

2013. február 20., szerda
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Nacsa János

Jó Arc sorozatunkban ezúttal az ÁRKÁD-ban beszélgettünk fiatalokkal. Megéri megmutatnod magad a SZEGEDma.hu-n, és szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között. Ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából, egy 32 GB-os pendrive és egy laptop táska talál gazdára.

A 19 esztendős

Nacsa János

kőművesnek tanul és aktívan sportol. Focizik, a Tisza Volánban középhátvéd. Emellett még thai bokszol, amit nagyon szeret. A deszki srác fontosnak tartja a rendszeres testmozgást. Szabadideje nem nagyon van, de ha mégis akad, akkor a barátaival, tölti. Szórakozni házibulikba szoktak, bár jelenleg nem nagyon jár, mert barátnője babát vár. A kis csöppségről már tudni, hogy lány lesz, és hogy Biankának fogják hívni. János mindent meg szeretne tenni, hogy majd lányának mindent meg tudjon adni. Kissé izgul, de várja már az apaságot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.