Sport

Janics Natasa névházassággal készül trükközni?

Janics Natasa névházassággal készül trükközni?

2013. február 1., péntek
Janics Natasa névházassággal készül trükközni?

Bár eltiltotta a szerb színekben való versenyzéstől Janics Natasát a Nemzetközi Kajak-kenu Szövetség, sajtóértesülések szerint a Magyarországnak hátat fordító olimpiai bajnok már az idei vb-n hajóba ülne - olvasható az nso.hu-n.

Mint ismert, az MKKSZ októberben úgy döntött, 150 ezer eurót kér a háromszoros olimpiai bajnok

Douchev-Janics Natasa

versenyzői engedélyének kiadásához, amit a szerbek nem fizettek ki -

írja a sportnapilap

. Ezután a Nemzetközi Kajak-kenu Szövetség (ICF) a szabályainak megfelelően úgy határozott, két évig nem adja ki a sportoló versenyengedélyét, ami azt jelenti, hogy az egykori szegedi kajakos legkorábban 2014 augusztusa után szerepelhet szerb színekben. Az ítéletet a továbbra is méltánytalannak érzik, a Nemzetközi Sportdöntőbíróságnál (CAS) tervezik megtámadni a verdiktet. Közben felmerült, hogy a kajakosnő elválik férjétől Andrian Dusevtől, majd névházasságot köt egy szerb férfival. Mindegy, kivel, ugyanis ebbe a megoldásba az ICF nem köthet bele. Az információt a magyar szövetség egy neve elhallgatását kérő tisztségviselője is megerősítette - írja Nemzeti Sport Online.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.