Közélet

Csatlakozási kampányt indít az Együtt 2014

Csatlakozási kampányt indít az Együtt 2014

2013. február 17., vasárnap
Csatlakozási kampányt indít az Együtt 2014

Csatlakozási kampányt indít a rövidesen párttá alakuló Együtt 2014 - közölte a választói mozgalom vasárnap.

A kampány célja, hogy további egymillió emberhez vigyék el "a remény üzenetét", országszerte megtalálják szimpatizánsaikat és aktivistáikat. Az Együtt 2014 a leendő párttagokat és képviselőjelöltjeit is keresi - írták a közleményben. (A választói mozgalom elindulását tavaly október 23-án három civil szervezet - az Egymillióan a magyar sajtószabadságért (Milla), a Magyar Szolidaritás Mozgalom, valamint a Haza és Haladás Egyesület - közösen hirdette meg.)

Bajnai Gordon

, a Haza és Haladás Egyesület elnöke telefonon kéri a változást akarók segítségét, az állampolgárok egy internetes űrlapon jelentkezhetnek, ha kapcsolatba szeretnének kerülni az Együtt 2014-gyel, és az utcákon is megjelennek majd a mozgalom aktivistái - sorolták a kora tavaszi kampánnyal összefüggő teendőket. Bajnai Gordon volt kormányfő január elején az MTI-nek azt mondta, hogy az Együtt 2014 várhatóan a következő hónapokban párttá alakul. A mozgalom múlt hétvégi kormányzásértékelő rendezvényén pedig már arról beszélt: március 15-éig alkalmassá teszik szervezetüket arra, hogy bevonjanak mindenkit, aki támogatni akarja őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.