Közélet

Újabb videó került elő az apátfalvi rendőrgázolásról

Újabb videó került elő az apátfalvi rendőrgázolásról

2013. január 31., csütörtök
Újabb videó került elő az apátfalvi rendőrgázolásról

Újabb videofelvétel került elő a tavaly októberi, Apátfalván történt halálos rendőrgázolásról - hangzott el csütörtökön a tv2 Tények című műsorában.

A kereskedelmi csatorna értesülései szerint egy a gázolás helyszínéhez közel lévő ház biztonsági kamerájának felvételeit vonták be az eljárásba.

Nagy Andrea

, a Központi Nyomozó Főügyészség helyettes szóvivője a riportban azt közölte: az ügyészség beszerezte "a bűncselekmény helyszínéhez közeli térfigyelő kamera felvételét", azt elemzik, a felvételen látható részleteket azonban a nyomozás érdekeire tekintettel nem ismertetik. Az érintett ház tulajdonosa a Tényeknek elmondta, hogy jártak nála nyomozók, és az ügyben be is idézték.

Kenéz Imre

rendőrt intézkedés közben gázolta el tavaly október 11-én egy 34 esztendős férfi Hummer terepjárójával, a gyanú szerint szándékosan. Az osztrák állampolgárt,

Thomas B.-t

hivatalos személy sérelmére elkövetett emberöléssel gyanúsítják. Az eljárás során eddig két, járműből mobiltelefonnal készített felvételt vizsgáltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.