Százezer lájkért pucér felszolgálás a Bluesban? (FRISSÍTVE)

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A minapi norvég “lájkért szex” projekt sikerét meglovagolva ezúttal egy szegedi szórakozóhely, a Blues Café & 7-es Megálló pultoslánya ígér vetkőzős felszolgálást lájkokért a Facebookon. Egyes pletykák szerint csak marketingfogásról van szó.

Egy pár napja felbukkant mém szerint egymillió Facebook lájkért volt hajlandó lefeküdni egy norvég fiúval egy lány, a szükséges gombnyomások össze is gyűltek alig néhány óra alatt. A pénteki akció hatására – ami persze nem előzmény nélküli – világszerte beindult néhány hasonló kezdeményezés. Természetesen hazánk, sőt, Szeged sem maradhatott ki: a Blues Café & 7-es Megálló pultoslánya azt ígéri a közösségi oldalra feltett képen: 100 ezer lájkért cserébe meztelen fognak dolgozni kolléganőjével. A kartonlap szerint Zsófi névre hallgató kollegina ugyan nem szerepel a fotón, így félig zsákbamacska az ígéret. A vasárnap este 18 óra körül kiposztolt kép alig három óra múltán (vasárnap, 21.15) már a 20 000 lájkhoz közelített – a kattintgatások intenzitását tekintve aligha kell túl soká várni a pucér szervírozásra…

…ha ugyan lesz ilyen. A nevezett szórakozóhely Facebook oldalának kommentelői közül többen is tudni vélik, hogy a lányok csak arra vállalkoznak, hogy a megszokott munkaruha – azaz focista mez – nélkül szolgálnak fel “civilben”. A Blues Caféban ugyanis, mint oly sok más szórakozóhelyen, megszokott dolog a közösségi meccsnézés, s a személyzet ezt az élményt fokozandó, ismert focicsapatok mezét magára öltve dolgozik. Így tehát könnyen lehet, hogy a meztelen felszolgálás csak MEZ-telen lesz…

Egy biztos: amikor – a hétfő reggel 36 000 fölé kúszott számláló – eléri a százezret, a kocsma óriási forgalomra számíthat!

Előző sztori

Hétfői programajánló: slam poetry a Reökben, italok és részegség Egyiptomban

Következő sztori

Kézilabda: a dánokkal csatázunk, ha verjük a lengyeleket