Bulvár

Százezer lájkért pucér felszolgálás a Bluesban? (FRISSÍTVE)

Százezer lájkért pucér felszolgálás a Bluesban? (FRISSÍTVE)

2013. január 20., vasárnap
Százezer lájkért pucér felszolgálás a Bluesban? (FRISSÍTVE)

A minapi norvég "lájkért szex" projekt sikerét meglovagolva ezúttal egy szegedi szórakozóhely, a Blues Café & 7-es Megálló pultoslánya ígér vetkőzős felszolgálást lájkokért a Facebookon. Egyes pletykák szerint csak marketingfogásról van szó.

Egy pár napja felbukkant mém szerint egymillió Facebook lájkért volt hajlandó lefeküdni egy norvég fiúval egy lány, a szükséges gombnyomások össze is gyűltek alig néhány óra alatt. A pénteki akció hatására - ami persze nem előzmény nélküli - világszerte beindult néhány hasonló kezdeményezés. Természetesen hazánk, sőt, Szeged sem maradhatott ki: a Blues Café & 7-es Megálló pultoslánya azt ígéri a közösségi oldalra feltett képen: 100 ezer lájkért cserébe meztelen fognak dolgozni kolléganőjével. A kartonlap szerint Zsófi névre hallgató kollegina ugyan nem szerepel a fotón, így félig zsákbamacska az ígéret. A vasárnap este 18 óra körül kiposztolt kép alig három óra múltán (vasárnap, 21.15) már a 20 000 lájkhoz közelített - a kattintgatások intenzitását tekintve aligha kell túl soká várni a pucér szervírozásra... ...ha ugyan lesz ilyen. A nevezett szórakozóhely Facebook oldalának kommentelői közül többen is tudni vélik, hogy a lányok csak arra vállalkoznak, hogy a megszokott munkaruha - azaz focista mez - nélkül szolgálnak fel "civilben". A Blues Caféban ugyanis, mint oly sok más szórakozóhelyen, megszokott dolog a közösségi meccsnézés, s a személyzet ezt az élményt fokozandó, ismert focicsapatok mezét magára öltve dolgozik. Így tehát könnyen lehet, hogy a meztelen felszolgálás csak MEZ-telen lesz... Egy biztos: amikor - a hétfő reggel 36 000 fölé kúszott számláló - eléri a százezret, a kocsma óriási forgalomra számíthat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.