Koltay visszalépett a Szabadtéri igazgatói pályázatától

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Már csak hárman vannak versenyben a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatói posztjáért. Megkeresésünkre ugyanis Koltay Gábor filmrendező, a Budapesti Művészeti Hetek és Szabadtéri Színpadok egykori igazgatója közölte: a mai nappal visszavonta a Játékok igazgatói munkakörére benyújtott pályázatát.

Mint korábban megírtuk: a január 21-i határidő után három nappal összesen négy pályázat érkezett be. A SZEGEDma.hu a napokban megszólaltat minden pályázót, elsőként Herczeg Tamás kulturális menedzsert, a Reök-palota korábbi vezetőjét kérdeztük elképzeléseiről, aki Harangozó Gyula Kossuth-díjas táncművész-koreográfussal dolgoznak közösen.
Szintén indul Kelemen Csaba színművész, az Agria Játékok Kft. ügyvezető igazgatója Sasvári Sándor színművésszel közösen. A pályázók közt van továbbá Orbán Zoltán szegedi születésű jogász, újságíró, a Pest megyei Rádió 17 főszerkesztő-műsorvezetője.

Érdeklődésünkre a negyedik induló, Koltay Gábor filmrendező közölte: csütörtökön visszavonta pályázatát. Amint a visszalépés okairól lesznek információink, közzétesszük.

Előző sztori

Idén is meghirdetik a Teleki-virág vetélkedősorozatot

Következő sztori

Február elsejével változik a büntető és a szabálysértési kódex