/

Kigyulladt az ebéd a Csongrádi sugárúton

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Lángra kapott ebéd és eldugult kémények miatt is ki kellett vonulni a tűzoltóknak tegnap.

Reggel utólag jelentették ügyeletünknek, hogy Szegeden, a Csongrádi sugárúton a tűzhelyen felejtett étel kapott lángra, a tűz a páraelszívót is károsította. A tüzet a tulajdonos oltotta el, személyi sérülés nem történt. Délelőtt a szegedi Radnóti utca egyik házának kéményében a lerakódott korom eldugította a kürtőt, amely beizzott. A helyszínre érkező kéményseprők a kéményt kitakarították. Egy fatüzelésű kályha füstcsöve dugult el délután a szegedi Bajnóczi utcában, a kivonuló egység a csövet megbontotta és kitisztította. Szombat hajnalban Mórahalmon egy tanya 30 négyzetméteres, nád-zsindely borítású épületében keletkezett tűz, amelyet a szegedi egységek a mórahalmi önkéntesek közreműködésével oltottak el.

Szentesen, a Zsoldos Ferenc Középiskola épületén megbomlott, és a járókelőket veszélyeztető bádogborítását rögzítették a helyi tűzoltók koradélután, míg este szegedi egységünk az M43-as autópályán összeütközött járművek áramtalanítását végezte el. A mentők kérték segítségünket a szegedi Piroska térre, ahol egy beteghez kellett bejutniuk az egyik lakásba, míg Szentes-Bereghátról délben jeleztek tüzet, ám kiderült, hogy az egyik cégnél felügyelet mellett égettek szemetet.

Forrás: Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Előző sztori

Vízilabda: gólzáporos szegedi pólómatiné a Kaposvár ellen

Következő sztori

SZTE Oktatói Hálózat: mit tettek a képviselők Szeged felsőoktatásáért?