Kézilabda: edzőcsere, játékosmozgások a KSZSE-nél

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A téli szünetben változások történtek a KSZSE NB I/B-s újonc női kézilabdacsapatánál: edzőcsere, játékosmozgások, további fiatalítás.

A KSZSE-Algyő ősszel az NB I/B-ben újoncként elindult alakulatánál a kispadon Mandl Gábort új edzői stáb váltotta fel: a felkészülést a tavaszi szezonban háromfős team irányítja élén Miklós Melinda vezetőedzővel, valamint Almási Dóra és Vojkovics Gyula edzőkkel. A változások a keretet is érintik: Pocsai Dorina Luxemburgba igazolt, míg Kormány Dóra külföldi munkavállalása miatt, Volencsik Anna pedig tanulmányi elfoglaltsága miatt szünetelteti a kézilabdát – tudtuk meg a csapat honlapjáról.

Vannak érkezők is, Kistelekről Deák Beáta, az SZKKSE csapatából Mészáros Edina folytatja az szegedi-algyői alakulatnál, s további játékosokkal is folynak egyeztetések. Mindezeken felül hat játékos – Német Mónika, Deák Vivien, Giricz Laura, Speth Evelin, Szécsi Rebeka és Sebők Stefánia – a junior csapatból heti három alkalommal a felnőttekkel készül.

A tabella 11. helyén telelő együttes február 10-én, 15 órától a Vasas otthonában kezdi a tavaszt.

Előző sztori

Orral festő üllési fiú kiállítása nyílik Szegeden

Default thumbnail
Következő sztori

A Tiszán túlra költözött az SZTE utolsó biológiai tanszéke is

Legutóbbi hasonló cikkek