ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Dancsó Zsolt

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Dancsó Zsolt

2013. január 3., csütörtök
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Dancsó Zsolt

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu, ezúttal az ÁRKÁD-ban beszélgettünk fiatalokkal. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Hódmezővásárhelyen a Sólyom bisztróban búcsúztatta az óévet a huszonhét esztendős

Dancsó Zsolt

barátaival. Újévi fogadalmat idén sem tett, portálunknak elmondta, feleslegesnek tartja. Szeptember óta munkanélküli a deszki fiatal, külföldön keres állást, s úgy tűnik, hogy egy gyorsétterem láncnál tud elhelyezkedni. Angliába készül Zsolt, de Ausztriában is vannak kapcsolatai, így azt az országot választja, ahonnan hamarabb kap visszajelzést. Angolul jól beszél, s egy éve tanulja a németet, úgy gondolja, mindkét országban boldogulna. Napi három-négy órát lóg a neten naponta, többnyire zenét hallgat, illetve német kifejezéseket, információkat keresgél. A közösségi oldalak nem kötik le, olykor be szokott lépni a Facebookra, megnézi, hogy kapott-e üzenetet, de nem tölti az idejét azzal, hogy posztolgasson fotókat vagy épp zenéket. Tizenhét éves koráig Szegeden lakott, nagyon szereti a várost, és tizenöt perc alatt bármikor be tud utazni Deszkről, így tudja tartani a kapcsolatot a barátaival. A diszkókat és a koncerteket nem kedveli, olykor moziba szokott járni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.