Bulvár

JÁTÉK: autómosóból repülőre

JÁTÉK: autómosóból repülőre

2013. január 18., péntek
JÁTÉK: autómosóból repülőre

A Fényes Pont Autókozmetika és a Rózsavölgyi Air Kft. közös játékán sétarepülést sorsoltak ki azok közt, akik legalább 20 ezer forint értékű szolgáltatás rendeltek az autómosóban. A szerencsés nyertes Kiss-Csepregi Ákos lett.

„Egész évben lehet repülni, csak az időjárás, a látási viszonyok szólhatnak bele. Külön szolgáltatásunk az éjszakai repülés, így nálunk a napszakok tekintetében sincs korlát. Aki úgy dönt, hogy meglepi rokonát, ismerősét, barátját, annak egy közel félórás városnézésben lehet része, de nemcsak Szegedet csodálhatja meg felülről, a várossal határos nevezetességeket is, mint például a szerb-román-magyar hármashatárt, a Tisza-Maros torkolatot, az algyői olajmezőt, vagy a nagyfai holtágat a börtönnel együtt, a szerb-magyar határátkelőt és a Maty-éri evezős pályát. A szolgáltatás tartalmazza a repülő bemutatását, a működés ismertetését és az idegenvezetést is. Gyakoriak nálunk a csapatépítő tréningek is, céges rendezvények, főzéssel, repülőbemutatóval” – avatott be a részletekbe

ifj. Rózsavölgyi Vilmos

, a Rózsavölgyi Air Kft. társtulajdonosa, aki elmondta azt is, hogy a sétarepüléseket helikopterrel, vagy repülővel végzik, a repülő az egy Cessna 172-es, a helikopter pedig egy Schweizer 300-as. A cégnél a városnézés mellett lehet repülőt bérelni, pilótavizsgát tenni, légitaxival utazni. További részletek a szolgáltatásról a

www.rivbair.hu

oldalon. A

Fényes Pont Autókozmetika

már 20 éve működik, és kedvező árakkal akár hajó és repülő takarítását is vállalják. Ha autója megérett egy alapos takarításra, és jobban szereti, ha szorgos keze kellő alapossággal teszik tisztává járművét, akkor Szegeden a Rákóczi utca és az Alföldi utca sarkán megtalálja a mosót. De a cég külön szolgáltatásként lakások, irodák tisztítását is vállalja.

(X)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.