Bulvár

Autóba hajtott és kötekedett a bedrogozott szegedi férfi

Autóba hajtott és kötekedett a bedrogozott szegedi férfi

2013. január 7., hétfő
Autóba hajtott és kötekedett a bedrogozott szegedi férfi

Kábítószer hatása alatt állt az a 45 éves szegedi lakos, akit 2013. január 6-án délután fogtak el a Szegedi Rendőrkapitányság járőrei a Csongrádi sugárúton. A férfi koccant autójával, kiabált a járókelőkkel, és a kiérkező rendőrökkel is kötekedett - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

A férfi személygépkocsijával nem sokkal korábban beletolatott egy parkoló autóba a Lengyel utcában, előtte pedig járókelőkre kiabált ki járművéből. A rendőrökkel agresszíven viselkedett, a kocsijából sem akart kiszállni, hanem tovább szeretett volna menni. A gépjármű átvizsgálása során kábítószergyanús növényi törmeléket foglaltak le az egyenruhások, akik ezért mintavételre is előállították a férfit. Az immunkémiai gyorsteszt igazolta, hogy a sofőr bódult állapotban volt, ezért vele szemben visszaélés kábítószerrel vétsége megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult. Két agárral fogatott el egy őzgidát egy férfi Kistelek külterületén 2013. január 3-án. Az 57 éves kisteleki lakosnál tartott házkutatás során a nyomozók lefoglalták a tetemet. A férfi ellen lopás és állatkínzás vétsége megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Lakossági bejelentés alapján, biztonsági intézkedés keretében szállítottak otthonába egy 64 éves férfit a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság járőrei 2013. január 6-án az esti órákban. A férfi a Klauzál utca egyik házfalához dőlve ült és a járókelőkre kiabált. Mivel erősen ittas állapotban volt, a kihűlés veszélye fenyegette, ezért a rendőrök otthonába szállították és átadták családjának - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.